The Victim

7.6 / 10
55 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Misdaadserie The Victim in juli op NPO Start Plus

The Victim is een Britse misdaadserie van de zender BBC One. De serie, die vier afleveringen heeft, ging in première op 8 april 2019. De miniserie is vanaf 12 juli te zien op NPO Start Plus.

De Schotse actrice Kelly Macdonald geeft in de miniserie gestalte aan Anna Dean, die veertien jaar na de moord op haar 9-jarige zoontje denkt dat de dader - toen een tiener, nu een volwassen man met een gezin - zich onder een andere identiteit heeft gevestigd in haar woonplaats. Niet veel later wordt hij zwaar mishandeld, nadat op internet een anonieme bron beweert dat hij inderdaad een kindermoordenaar is. Vervolgens wordt Anna beschuldigd van het online zetten van die (foutieve?) informatie en aangeklaagd voor poging tot moord. Was Anna inderdaad verantwoordelijk? En is de man wel echt wie zij denkt dat hij is?

Het is nog niet bekend wanneer de NPO de serie The Victim gaat vertonen op NPO 3 of NPO 2.

Vorige aflevering
Episode 4
01x04
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Sinds 12 november staat de eerste aflevering van de Disney+ serie The Mandalorian online. Althans, voor Nederlandse kijkers. In België is Disney+ nog niet beschikbaar.
Vandaag, 15:00
Channel 5 komt in 2020 met de psychologische thrillerserie Penance.
Vandaag, 14:00
De BBC werkt aan de vierdelige thrillerserie Roadkill. De serie gaat over de krachtige en charismatische politicus Peter Laurence, gespeeld door Hugh Laurie.
Vandaag, 13:00
1
Van de stripreeks Sin City wordt een televisieserie gemaakt. Frank Miller, de auteur van de superheldenreeks, en productiemaatschappij Legendary Television hebben daarvoor een contract ondertekend.
Vandaag, 12:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00
2
El Vecino (The Neighbor) is een nieuwe Spaanse superheldenserie van Netflix, gebaseerd op het stripboek van Santiago García en Pepo Pérez.
Vandaag, 10:00