The Victim

7.6 / 10
55 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Misdaadserie The Victim in juli op NPO Start Plus

The Victim is een Britse misdaadserie van de zender BBC One. De serie, die vier afleveringen heeft, ging in première op 8 april 2019. De miniserie is vanaf 12 juli te zien op NPO Start Plus.

De Schotse actrice Kelly Macdonald geeft in de miniserie gestalte aan Anna Dean, die veertien jaar na de moord op haar 9-jarige zoontje denkt dat de dader - toen een tiener, nu een volwassen man met een gezin - zich onder een andere identiteit heeft gevestigd in haar woonplaats. Niet veel later wordt hij zwaar mishandeld, nadat op internet een anonieme bron beweert dat hij inderdaad een kindermoordenaar is. Vervolgens wordt Anna beschuldigd van het online zetten van die (foutieve?) informatie en aangeklaagd voor poging tot moord. Was Anna inderdaad verantwoordelijk? En is de man wel echt wie zij denkt dat hij is?

Het is nog niet bekend wanneer de NPO de serie The Victim gaat vertonen op NPO 3 of NPO 2.

Vorige aflevering
Episode 4
Episode 4
01x04
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In september 2019 ging de speelfilm van de populaire historische dramaserie in première. De filmliefhebbers konden toen al zien hoe het afliep met de familie Crawley en de andere inwoners van Downton Abbey.
Vandaag, 14:00
Netflix gaat het abonnementsbestand opschonen. Inactieve accounts worden namelijk verwijderd, zo heeft Netflix bekendgemaakt.
Vandaag, 13:00
Alle seizoenen van de Amerikaanse medische detectiveserie Body of Proof van de zender ABC verschijnen volgende maand bij Videoland.
Vandaag, 12:00
De Britse misdaadserie White House Farm, met Mark Addy (Game of Thrones) en Stephen Graham (Line of Duty), is vanaf juni te zien bij NPO.
Vandaag, 11:00
Het derde seizoen van de dramatische sciencefictionserie The Handmaid's Tale verschijnt binnenkort ook bij Ziggo.
Vandaag, 10:00
De Amerikaanse komedieserie P-Valley, met onder andere Elarica Johnson en Brandee Evans, gaat in juli in première op Starz.
Vandaag, 09:00