Stranger Things

8.3 / 10
50 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Acteurs bepleiten vervolg Netflix-serie Stranger Things

Het derde seizoen van Stranger Things verschijnt 4 juli op Netflix. De Amerikaanse sciencefictionserie is een grote hit sinds de start in juli 2016.

De cast van Stranger Things hoopt dat de serie nog één of twee seizoenen krijgt. Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo en Noah Schapp vertelden zondag op de rode loper van de MTV Movie & TV Awards dat ze het komende derde seizoen van Stranger Things het beste tot nu toe vinden. "We zijn natuurlijk bevooroordeeld, maar we geloven echt dat het een fantastisch seizoen is", aldus Wolfhard, die de rol van Mike speelt.


Finn Wolfhard

De acteurs zeggen nog niet zeker te weten of er een vervolg komt na het derde seizoen, maar hopen van wel. Schnapp, die de rol van Will speelt, denkt dat vijf seizoenen het perfecte aantal is voor Stranger Things. De acteurs zeggen wel met de makers Matt en Ross Duffer in gesprek te zijn over het einde van de serie, maar zonder concrete resultaten. "Soms zeggen we weleens dat we het leuk vinden als er vijf seizoenen komen, maar ze willen ons niets vertellen over de plannen voor een mogelijk vervolg", aldus Wolfhard.

Nadat een jongetje is verdwenen, wordt in de sciencefictionserie Stranger Things in een kleine stad een mysterie onthuld dat te maken heeft met geheime experimenten, angstaanjagende bovennatuurlijke krachten, en een vreemd meisje. De serie scoort voortreffelijke kijkcijfers.
Vorige aflevering
Chapter Eight: The Battle of Starcourt
03x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_TnTNL
18 jun 2019 09:50 -
Laat het schrijven van het verhaal en al dan niet bijbehorend slot lekker over aan de schrijvers en het acteren aan de acteurs. Toch?
Reageer

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Brooklyn Nine-Nine is een Amerikaanse komische politieserie van de zender NBC. Op 6 februari 2020 gaat het zevende seizoen van start.
Vandaag, 10:00
Nickelodeon en Netflix hebben een meerjarig samenwerkingscontract getekend. Onderdeel van de afspraak is onder meer een exclusieve spin-off van de serie SpongeBob SquarePants.
Vandaag, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van The Expanse. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
Nee, dit is geen column over de film The Good, the Bad and the Ugly. Dit keer wil ik het hebben over de serie van het jaarverkiezing en de nieuwste categorie beste acteur en actrice.
Gisteren, 14:00
Voor de seriefan en MijnSerie-liefhebber is er een geweldige nieuwe feature gemaakt. Je kunt vanaf nu heel makkelijk zien bij welke streaming-service een serie te zien is.
Gisteren, 13:00
7