Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Acteurs bepleiten vervolg Netflix-serie Stranger Things

Het derde seizoen van Stranger Things verschijnt 4 juli op Netflix. De Amerikaanse sciencefictionserie is een grote hit sinds de start in juli 2016.

De cast van Stranger Things hoopt dat de serie nog één of twee seizoenen krijgt. Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo en Noah Schapp vertelden zondag op de rode loper van de MTV Movie & TV Awards dat ze het komende derde seizoen van Stranger Things het beste tot nu toe vinden. "We zijn natuurlijk bevooroordeeld, maar we geloven echt dat het een fantastisch seizoen is", aldus Wolfhard, die de rol van Mike speelt.


Finn Wolfhard

De acteurs zeggen nog niet zeker te weten of er een vervolg komt na het derde seizoen, maar hopen van wel. Schnapp, die de rol van Will speelt, denkt dat vijf seizoenen het perfecte aantal is voor Stranger Things. De acteurs zeggen wel met de makers Matt en Ross Duffer in gesprek te zijn over het einde van de serie, maar zonder concrete resultaten. "Soms zeggen we weleens dat we het leuk vinden als er vijf seizoenen komen, maar ze willen ons niets vertellen over de plannen voor een mogelijk vervolg", aldus Wolfhard.

Nadat een jongetje is verdwenen, wordt in de sciencefictionserie Stranger Things in een kleine stad een mysterie onthuld dat te maken heeft met geheime experimenten, angstaanjagende bovennatuurlijke krachten, en een vreemd meisje. De serie scoort voortreffelijke kijkcijfers.
Vorige aflevering
Chapter Nine: The Piggyback
Chapter Nine: The Piggyback
04x09
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_TnTNL
18 jun 2019 09:50 -
Laat het schrijven van het verhaal en al dan niet bijbehorend slot lekker over aan de schrijvers en het acteren aan de acteurs. Toch?
Reageer
Stranger Things