Stranger Things

8.3 / 10
52 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Acteurs bepleiten vervolg Netflix-serie Stranger Things

Het derde seizoen van Stranger Things verschijnt 4 juli op Netflix. De Amerikaanse sciencefictionserie is een grote hit sinds de start in juli 2016.

De cast van Stranger Things hoopt dat de serie nog één of twee seizoenen krijgt. Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo en Noah Schapp vertelden zondag op de rode loper van de MTV Movie & TV Awards dat ze het komende derde seizoen van Stranger Things het beste tot nu toe vinden. "We zijn natuurlijk bevooroordeeld, maar we geloven echt dat het een fantastisch seizoen is", aldus Wolfhard, die de rol van Mike speelt.


Finn Wolfhard

De acteurs zeggen nog niet zeker te weten of er een vervolg komt na het derde seizoen, maar hopen van wel. Schnapp, die de rol van Will speelt, denkt dat vijf seizoenen het perfecte aantal is voor Stranger Things. De acteurs zeggen wel met de makers Matt en Ross Duffer in gesprek te zijn over het einde van de serie, maar zonder concrete resultaten. "Soms zeggen we weleens dat we het leuk vinden als er vijf seizoenen komen, maar ze willen ons niets vertellen over de plannen voor een mogelijk vervolg", aldus Wolfhard.

Nadat een jongetje is verdwenen, wordt in de sciencefictionserie Stranger Things in een kleine stad een mysterie onthuld dat te maken heeft met geheime experimenten, angstaanjagende bovennatuurlijke krachten, en een vreemd meisje. De serie scoort voortreffelijke kijkcijfers.
Vorige aflevering
Chapter Eight: The Battle of Starcourt
Chapter Eight: The Battle of Starcourt
03x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_TnTNL
18 jun 2019 09:50 -
Laat het schrijven van het verhaal en al dan niet bijbehorend slot lekker over aan de schrijvers en het acteren aan de acteurs. Toch?
Reageer

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Het tweede seizoen van de actieserie S.W.A.T. (2017) verschijnt begin juli bij Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 09:00
BBC heeft een tweede seizoen besteld van de Britse serie The Capture, waarin ook de Nederlandse Famke Janssen een rol vervult.
donderdag, 13:00
De nominaties zijn bekend gemaakt en op 31 juli zullen we weten wie er met de BAFTA’s voor televisie vandoor zijn gegaan.
donderdag, 12:00
De Amerikaanse komedieserie Ted Lasso, met Jason Sudeikis (The Last Man on Earth) in de hoofdrol, gaar in augustus in première bij Apple TV+
donderdag, 11:00
De Nederlandse dramaserie Noord Zuid, met Ariane Schluter (Ik Weet Wie Je Bent), verschijnt vanaf begin juli bij Ziggo Movies & Series.
donderdag, 10:00