Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 29

Weekoverzicht 29

Weekoverzicht van 18 juli tot en met 24 juli

* Weetjes:
-The Knick, die nog steeds bedoeld is als een serie van zes seizoenen, zal naar alle waarschijnlijkheid in het najaar van 2017 terugkeren. Regisseur Steven Soderbergh is zeer optimistisch over het derde seizoen van de medische dramaserie The Knick: “We hadden een zes jaren plan, toen we begonnen met The Knick, en blijkbaar gaan we volgend jaar herfst verder waar we gebleven waren met een derde seizoen. We hebben het helemaal uitgestippeld. Om de twee jaar blazen we een soort van het universum op en starten we weer opnieuw. Ik wil het graag doen, dus hopelijk gaat het ook gebeuren.”


Algemeen Serienieuws
American Gods
- De opnames van het eerste seizoen van American Gods zijn bijna afgerond en Starz! heeft twee foto’s vrijgegeven. Klik hier om de foto’s te bekijken.

Game of Thrones
- Winter is Coming, Game of Thrones gaat worden opgenomen in IJsland. Klik hier om te lezen wanneer er opgenomen gaat worden en met wie. Eindelijk heeft HBO officieel bevestigd dat het zevende seizoen minder afleveringen gaat krijgen, lees hier hoeveel afleveringen en wanneer het zevende seizoen uitgezonden gaat worden.

Prison Break
- Wanneer het vijfde seizoen van Prison Break van start gaat is nog niet bekend, maar er is wel een poster uitgebracht, klik hier om de poster en nieuwe trailer te bekijken.

Datums Series
From Dusk Till Dawn: The Series
- Voor de fans was het even wachten. In oktober 2015 had El Rey Network al aangekondigd dat er een derde seizoen zou gaan komen van de horrorserie From Dusk Till Dawn: The Series. Nu is er een datum geprikt voor de start van dit derde seizoen: 6 september.

Luke Cage
- Eindelijk is de premièredatum van de nieuwe Marvel/Netflix serie Luke Cage officieel gemaakt, inclusief poster. Klik hier om de poster met datum te bekijken.

Sherlock
- Het is nog geen echte startdatum, maar de datum komt wel steeds dichterbij. In 2017 zal het vierde seizoen van Sherlock van start gaan.

Shooter (2016)
- Komt er van uitstel afstel voor de nieuwe USA Network serie Shooter (2016)? Lees het hier.

Van Helsing
- De nieuwe Syfy serie Van Helsing gaat officieel op 23 september in première. Maar Syfy zal de pilot eerder reclamevrij gaan uitzenden op 31 juli na het vierde deel van Sharknado.

Gecancelde Series
Black Sails
- Starz! heeft besloten om het bij vier seizoenen te laten. Black Sails is gecanceld, er komt geen vijfde seizoen van de piratenserie.

Siblings
- BBC Three heeft besloten om niet verder te gaan met de komedieserie Siblings. Het tweede seizoen geldt nu als allerlaatste seizoen. Acteurs Charlotte Ritchie en Tom Stourton bevestigden het nieuws via twitter.


Teen Wolf
- Het zesde seizoen zal tevens de laatste zijn voor de bovennatuurlijke MTV serie Teen Wolf. Lees er hier alles over. NOTE: Op 15 november zal het zesde en laatste seizoen van start gaan bij MTV.

The Vampire Diaries
- Ian Somerhalder had het al aangekondigd, maar hij moest later zijn woorden terugnemen. Nu is het dan toch officieel gemaakt. Het achtste seizoen van The CW's The Vampire Diaries zal de laatste zijn. Het allerlaatste seizoen is ook korter, slechts 16 afleveringen gaat het achtste seizoen krijgen die op 21 oktober van start zal gaan.

Nieuwe Series
Disjointed
- Klik hier om te lezen welke nieuwe komedieserie naar Netflix komt en wie de hoofdrolspeelster gaat worden.

Gent-West
- De Belgische zender VIER lift graag mee op de populariteit van vrouwen in de gevangenis. Lees hier welke serie VIER gaat maken en met wie.

Muscle Beach
- Dwayne Johnson gaat samenwerken met USA Network. Het project dat nu nog Muscle Beach heet speelt zich af in een legendarische sportschool in Venice Beach in de jaren tachtig. Daar komen kleurrijke zielen bij elkaar om de Amerikaanse droom te realiseren. Dat allemaal tegen de achtergrond van de jaren tachtig, waar verleidingen om elke hoek lijken te staan. Johnson vertelde: “Seven Bucks blijft samenwerken met de beste partners in de industrie om een onderhoudende serie te maken die trouw blijft aan ons merk en diep naar een iconische tijd in het bodybuilden gaat kijken en naar de Venice Beach cultuur in de jaren tachtig.” Wanner de serie in première gaat is nog niet bekend gemaakt.

Star Trek
- Trekkies wisten het al, maar er komt een nieuwe Star Trek serie. Netflix heeft onder andere vanwege die nieuwe serie een universele deal gesloten. Lees er hier alles over.

Vernieuwde Series
BoJack Horseman
- De paardenman van Netflix heeft een vierde seizoen gekregen. Het vierde seizoen van BoJack Horseman zal in 2017 van start gaan bij Netflix.

CBC
- CBC heeft besloten om de toegejuichte series Still Standing (2015) en Barones von Sketch Show te vernieuwen. Still Standing (2015) krijgt een derde seizoen met dertien afleveringen van elk 30 minuten. Barones von Sketch Show is vernieuwd met een tweede seizoen en krijgt zeven afleveringen van elk 30 minuten.


Dance Moms
- Ondank het feit dat er een faillissement is aangevraagd voor coach Abby Lee Miller is Dance Moms toch vernieuwd met een zevende seizoen. Lifetime heeft de vernieuwing nog niet officieel aangekondigd maar op dit moment zijn de audities voor het zevende seizoen in volle gang. Er is nog geen startdatum aangekondigd.

Daredevil
- Hell ’s Kitchen is nog niet klaar met Daredevil en visa versa. Daredevil krijgt een derde seizoen en dat is niet al het nieuws, lees hier welk nieuws er nog meer is in het Marvel/Netflix universum.

Impractical Jokers
- Het is officieel, TruTV heeft de verborgen camera realityserie Impractical Jokers vernieuwd met een zesde seizoen. Het zesde seizoen krijgt 26 afleveringen en zal in 2017 te zien zijn bij TruTV.

Making a Murderer
- Het tweede seizoen van de documentaire Making a Murderer zal hopelijk laten zien dat het recht zal zegevieren. Netflix heeft de Emmy-genomineerde serie vernieuwd met een tweede seizoen.

Power
- De serie geproduceerd door rapper Curtis ‘50 Cent’ Jackson Power is vernieuwd door Starz! met een vierde en vijfde seizoen.

RuPaul's Drag Race
- Logo heeft de talentenjachtshow van RuPaul, RuPaul's Drag Race vernieuwd met een negende seizoen.

The Bad Girls Club
- Oxygen heeft de realityserie The Bad Girls Club vernieuwd met een zestiende seizoen. Social Disruption is de subtitel van het zestiende seizoen die op 20 september om 20.00 van start gaat bij Oxygen.

The Powerpuff Girls (2016)
- De vernieuwde serie The Powerpuff Girls (2016) krijgt een vernieuwing, lees er hier alles over.

The Story of God with Morgan Freeman
- National Geographic Channel heeft de Emmy-genomineerde serie The Story of God with Morgan Freeman vernieuwd met een tweede seizoen. Het tweede seizoen staat gepland om ergens in 2017 van start te gaan bij Nat Geo.

Voltron: Legendary Defender
- Dreamworks Voltron: Legendary Defender is vernieuwd bij Netflix met een tweede seizoen. Echt lang hoeven de fans niet te wachten want nog dit jaar zal het tweede seizoen te zien zijn bij Netflix.

Wynonna Earp
- Syfy heeft de fantasyserie Wynonna Earp vernieuwd met een tweede seizoen. Het seizoen krijgt tien afleveringen en zal in 2017 van start gaan.

Casting Nieuws
Agents of S.H.I.E.L.D.
- Gabriel Luna is gecast voor een rol in het vierde seizoen van Agents of S.H.I.E.L.D. Luna (Wicked City) zal de populaire Marvel-antiheld Robbie Reyes a.k.a. Ghost Rider gaan spelen. Ghost Rider is een bovennatuurlijke skelet entiteit die de identiteit overneemt van wie op dat moment als Ghost Rider optreed. ’s Nacht wordt die persoon volledig omringd door het hellevuur. Het vierde seizoen van Agents of S.H.I.E.L.D. start op 20 september bij ABC.

Bates Motel
- Welke beroemde zangeres er op bezoek gaat komen bij Bates Motel en meer nieuws kun je hier nalezen.

Chicago PD
- LET OP! Deze tekst kan spoilers bevatten Li Jun Li (Quantico) krijgt een terugkerende rol, en mogelijk een vast rol, in de politieserie Chicago PD. Li zal Julie Tay gaan spelen, een agent die de partner van Burgess (Marina Squerciati) moet gaan vervangen. Roman (Brian Geraghty) vertrok het derde seizoen en Julie Tay zal zijn plaats innemen voor minimaal drie afleveringen met een mogelijkheid tot een vaste rol.

Criminal Minds
- Goed nieuws voor alle Criminal Minds fans die haar al een tijd missen en hopen dat ze zal terugkeren. Op Comic Con 2016 werd aangekondigd dat Page Brewster in het twaalfde seizoen terug zal keren als Emily Prentiss. Erica Messer showrunner: ”Het BAU kan wel wat meer help gebruiken dit jaar sinds ze veel bekende en onbekende verdachten moeten vangen.” Ze zal waarschijnlijk niet in elke aflevering te zien zijn, meer zeker in meerdere afleveringen.

Fear the Walking Dead
- AMC heeft een castlid toegevoegd aan seizoen 2B. Danay Garcia zal een nieuw karakter gaan spelen, Luciana. Op Comic Con 2016 kondigde de producenten aan dat Garcia (Prison Break) zich op de set van het zombiedrama van seizoen 2B heeft gevoegd. Luciana is een stoere soldaat wiens pad zal kruizen met die van Nick (Frank Dillane) op zijn reis naar Tijuana.

Gotham
- Hij kwam in 1865 voor in Alice in Wonderland en in 1948 voor het eerst in Batman, nu keert de Mad Hatter terug naar Gotham, lees hier wie de Mad Hatter gaat spelen.

Scream Queen
- Colton Haynes (Arrow) is op de castinglijst gezet van de horrorkomedie Scream Queens van FOX. Haynes zal een gastrol gaan spelen als patiënt in het ziekenhuis. Al eerder is bekend gemaakt dat John Stamos en Taylor Lautner ook een rol zullen gaan spelen in het tweede seizoen van Scream Queens die op 20 september van start zal gaan bij FOX.

Sleepy Hollow
- Ichabod Crane krijgt een nieuwe vrouw in zijn leven, Janina Gavankar zal nauw samen gaan werken met Crane in het vierde seizoen van Sleepy Hollow. Gavankar (True Blood) zal de rol van Diana gaan spelen, een Secret Service Agent, een alleenstaande moeder en een voormalige militaire officier die nu werkt voor Homeland Security. Diana staat te boek als een gastrol maar ze zal toch het gat op gaan vullen dat Abbie Mills (Nicole Beharie) heeft achter gelaten. Wanneer het vierde seizoen van start gaat bij FOX is nog niet bekend gemaakt.

The Big Bang Theory
- Er zijn gezichten gevonden bij de broer en moeder van Penny (Kaley Cuoco) uit The Big Bang Theory. Katey Sagal (Sons of Anarchy) zal Susan, de moeder, gaan spelen en Jack McBrayer (30 Rock) zal Randall gaan spelen, de broer van Penny. Beiden zullen een rol gaan spelen in het aankomende tiende seizoen van The Big Bang Theory die op 19 september van start zal gaan bij CBS.

The Catch
- T.R. Knight keert na zeven jaar weer terug in de armen van de Shonda Rhimes familie. Knight speelde van 2005 tot en met 2009 de rol van George O’Malley in Grey’s Anatomy. Nu zal hij in The Catch gaan spelen. "Dit was een geweldig geheim om te bewaren', liet Shonda Rhimes weten. 'Een van mijn favoriete familieleden is weer thuis!” Ook de showrunner van The Catch Allan Heinberg (Grey's Anatomy) liet ook weten blij te zijn met de toevoeging van Knight aan de cast. "{Wij} zijn bijzonder blij om T.R. weer te mogen verwelkomen in de Shondaland familie en in The Catch met een rol die speciaal voor hem werd gecreëerd." Welke rol Knight gaat spelen in het tweede seizoen van The Catch is nog niet bekend gemaakt.

The Royals
- ‘It’s all in the family’, zullen ze gedacht hebben bij The Royals. De zoon van Elizabeth Hurley zal een rol gaan spelen in het derde seizoen van The Royals die ergens in december 2016 van start zal gaan.

The Vampire Diaries
- Ze speelt een vaste rol in Stitchers, maar ze gaat nu in het achtste seizoen van The Vampire Diaries een terugkerende rol spelen. Allison Scagliotti zal Georgie gaan spelen. Een occult stagiaire, die gedreven wordt door een gruwelijke duisternis uit haar eigen verleden. Zij zal te zien zijn in de eerste aflevering van het achtste seizoen die op 21 oktober te zien zal zijn bij The CW.

Columns
Showtime, aflevering 15
- Deze week was er weer een Showtime. Klik hier om erover te lezen en luisteren.


Kijkcijfers
Week 28
- Klik hier voor de kijkcijfers van 11 juli tot en met 17 juli.

MijnSerie
Recensies
- Ook deze week staan er, zoals elke week, weer fantastische recensies op MijnSerie.nl. Ze worden geschreven door ons enthousiaste schrijversteam die dat allemaal vrijwillig doen omdat ze van series en schrijven houden. Weet je niet wat je moet gaan kijken deze zomer, de recensies kunnen je een heel eind op weg helpen.

Overlijdensberichten
Garry Marshall
- Acteur, schrijver, regisseur en producent Gary Marshall (foto) is dinsdag 19 juli overleden aan de gevolgen van een longontsteking gevolgd door een beroerte. Marshall heeft een lange en uitgebreide carrière gehad die al in 1960 begon. Hij werkte onder andere aan The Lucy Show, The Dick Van Dyke Show, The Odd Couple, Mork & Mindy, Laverne & Shirley, Joanie Loves Chachi, The New Odd Couple en Happy Days. In 2014 schreef hij nog één episode voor See Dad Run. Marshall wordt overleefd door zijn vrouw, twee dochters, één zoon, zes kleinkinderen en twee zusters. Garry Kent Maschiarelli is 81 jaar geworden, R.I.P.

Prijsvragen
- Tot 28 juli kun je kans maken op de onderstaande series:

Elementary
- Klik hier om kans te maken op het derde seizoen van Elementary.

The Good Wife
- Klik hier om kans te maken op het zesde seizoen van The Good Wife.

Antwoord prijsvraag week 28
- De antwoord op de prijsvraag van vorige week is:

* The 100
Vraag: Hoeveel mensen nemen de 'Mountain man' gevangen in The 100 seizoen 2?
Antwoord: 47

Alle prijswinnaars gefeliciteerd met jullie prijs.

Trailers, Promo’s, Teasers en Interviews
Ash vs Evil Dead
- Goorder, meer ingewanden, en nog swingender. Het is alles waar je op gewacht hebt. Ash vs Evil Dead seizoen twee start in oktober, niet zoals eerder vermeld op 23 september.
Video on youtube


Game of Thrones
- Een video met een productie vooruitblik en een blooper video. Misschien om de pijn wat te verzachten dat het zevende seizoen van Game of Thrones niet alleen later begint maar ook minder afleveringen gaat krijgen.
Video on youtube

Video on youtube


Narcos
- Op 2 september zal het tweede seizoen van Narcos te zien zijn bij Netflix.
Video on youtube


The Walking Dead en Fear The Walking Dead
- Twee trailers, één met een prachtige immense grote tijger en een start datum. Klik hier voor de trailers en nieuws over The Walking Dead en Fear The Walking Dead.

Voor je Serieagenda*
*Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht van juli.

-28 juli:
Celebrity Big Brother – Seizoen 18 (Channel 5)

* Wist je Dat?:
-The Story of God niet Morgan Freeman’s eerste keer was om narrator/verteller te zijn. Freeman heeft eerder als narrator opgetreden in Through the Wormhole, Conan the Barbarian, 30 for 30, A Raisin in the Sun, Magnificent Desolation: Walking on the Moon, Ramses: Wrath of God or Man?, American Masters en American Experience. Zijn rustige, specifieke, gezaghebbende en wereldberoemde stemgeluid is gewild bij documentairemakers en de kijkers.

Met overzichtelijke groet
Mandy


Voorbeeld van het fantastische vertelvermogen van Morgan Freeman
Video on youtube


P.S. Vanwege het enorme nieuwsaanbod via ComiC Con 2016 kan het zijn dat niet al het nieuws nog is vermeld. Heb je nieuws gezien, geef het dan door via een PM of e-mail naar [email protected]. Alvast enorm bedankt.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

anonymous
anonymous 25 juli 2016, 11:20
Leuk dat Katey Sagal de moeder van Penny gaat spelen. Ze speelden eerder al moeder en dochter in 8 Simple Rules.
sarlottje
sarlottje 25 juli 2016, 15:41
En weer bedankt! :) :)
Mandy1966
Mandy1966 25 juli 2016, 16:01
Geen dank en jij weer bedankt voor de tip ;-)
Log in om een reactie achter te laten