Luke Cage

7.5 / 10
55 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
2seizoenen/26afleveringen/2016 - 2018 
NetwerkNetflix
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:55 min20162018 (Beëindigd)
Netwerk:Netflix
Marvel's Luke Cage is een Amerikaanse superheldenserie van de zender Netflix. De serie ging in première op 30 september 2016.

Luke Cage gaat over een man die door experimenten in de gevangenis een kogelvrije huid heeft gekregen. Daarnaast is hij enorm sterk. Hoewel hij geen held wil zijn, wordt hij toch in die rol gedrongen door zijn krachten.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 2
0 / 13

Recensies (3)

Luke Cage - Seizoen 2

7

Luke Cage - Seizoen 1

5

Nieuws (32)

De recensies op MijnSerie worden elke dag door vele geïnteresseerden gelezen, maar wisten jullie wel dat al deze recensies geschreven worden door onze toegewijde vrijwilligers?
13 jan 2020
3
Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2018 en behandelt de categorie superhelden. Van maandag 7 januari tot en met maandag 4 februari kun jij stemmen op jouw favoriete serie in dit genre, en vele andere.
25 dec 2018
6
Netflix heeft besloten dat er geen derde seizoen komt van de Marvel-superheldenserie Luke Cage. Het tweede seizoen kwam in juni uit.
20 okt 2018
5

Populaire reacties (16)

8
02 jan 2017
Heerlijke actie fantasy serie. Voorla omdat het niet over de top is als in de meester Marvel superhelden films.Goed geacteerd ook.
5.8
01 okt 2016
Hoewel ik gewoonlijk een serie als dit in een halve dag uitkijk ben ik momenteel slechts halfweg en overtuigen kan "Luke Cage" mij vooralsnog niet.
Hoewel kijkbaar is het verhaal zelf zeer cliché en brengt het buiten dat er iemand rond loopt met superkrachten echt totaal niets nieuws.

Verder lijkt het bij momenten dat degene die het script heeft geschreven regelmatig ergens gestopt is en daarna weer verder gegaan zonder eerst te lezen waar hij juist gebleven was.
Net zoals de dienst die instond voor de "special effects" een deel van hun job op een maandag ochtend hebben uitgevoerd.

Nee eerlijk gezegd denk ik niet dat deze serie tegen de tijd dat ik me voorbij de laatste aflevering geworsteld heb nog een enigszins deftige score zal hebben.

Voor de stomme zaken die beter hadden gekund volgens mij volgt hierna een "kleine" spoiler, die waarschijnlijk nog wel ietsje zal groeien naderhand want ik ben natuurlijk nog steeds maar halfweg het seizoen.

Update :
Acht afleveringen, meer kon ik echt niet opbrengen en het cijfer van 7+ dat ik er in het begin nog voor wou geven is inmiddels ook al fors geslonken.