Scream Queens

7.2 / 10
45 min
Horror, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.2 / 10
2seizoenen/23afleveringen/2015 - heden
NetwerkFOX
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min2015 - heden
Genres:HorrorKomedie
Netwerk:FOX
Scream Queens is een Amerikaanse horrorserie van de zender FOX. De serie ging in première op 22 september 2015.

De meiden van het Kappa Huis zijn naarstig op zoek naar nieuwe rekruten. Scream Queens is een nieuwe horrorkomedie van Ryan Murphy, Brad Falchuk en Ian Brennan, de Emmy- en Golden Globe winnende uitvoerende producten van Glee en American Horror Story. De Wallace Universiteit wordt opgeschrikt door een reeks moorden. Kappa huis, de populairste sociëteit onder vrouwelijke studenten, wordt met harde hand geregeerd door Chanel Oberlin (Emma Roberts, American Horror Story: Freak Show). Maar wanneer de Decaan (Jamie Lee Curtis, Halloween) die anti-Kappa is, besluit dat het Kappa Huis toegankelijk moet zijn voor alle studenten en niet alleen de rijke elite, breekt alle hel los. Niet lang daarna staat een moordenaar op die elke aflevering een leven neemt. Deels komedie, deels een horror: Scream Queens is een moderne versie van het klassieke whodunit verhaal waar elke personage een motief heeft voor moord... of makkelijk zelf het volgende slachtoffer kan zijn.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 2
0 / 10

Recensies (3)

Scream Queens - Seizoen 1

8

Scream Queens - Eerste aflevering

6.5

Nieuws (35)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 31 augustus
Chain of Command is de titel van een nieuwe dramaserie van FOX. Er wordt een pilot gemaakt voor de serie, die afleveringen van een uur moet krijgen.
23 okt 2019
Glee is een Amerikaanse, muzikale dramedyserie van de zender FOX. De serie was zes seizoenen te zien, van 2009 tot 2015.
23 mei 2019

Populaire reacties (4)

8
15 mei 2017
zojuist gecancelled helaas... geen 3e seizoen dus :/
8.5
08 okt 2015
Mijn "guilty pleasure" van dit tv seizoen!

Vergelijkbare series