Scream Queens

7.2 / 10
45 min
Horror, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.2 / 10
2seizoenen/23afleveringen/2015 - heden
NetwerkFOX
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min2015 - heden
Genres:HorrorKomedie
Netwerk:FOX
Scream Queens is een Amerikaanse horrorserie van de zender FOX. De serie ging in première op 22 september 2015.

De meiden van het Kappa Huis zijn naarstig op zoek naar nieuwe rekruten. Scream Queens is een nieuwe horrorkomedie van Ryan Murphy, Brad Falchuk en Ian Brennan, de Emmy- en Golden Globe winnende uitvoerende producten van Glee en American Horror Story. De Wallace Universiteit wordt opgeschrikt door een reeks moorden. Kappa huis, de populairste sociëteit onder vrouwelijke studenten, wordt met harde hand geregeerd door Chanel Oberlin (Emma Roberts, American Horror Story: Freak Show). Maar wanneer de Decaan (Jamie Lee Curtis, Halloween) die anti-Kappa is, besluit dat het Kappa Huis toegankelijk moet zijn voor alle studenten en niet alleen de rijke elite, breekt alle hel los. Niet lang daarna staat een moordenaar op die elke aflevering een leven neemt. Deels komedie, deels een horror: Scream Queens is een moderne versie van het klassieke whodunit verhaal waar elke personage een motief heeft voor moord... of makkelijk zelf het volgende slachtoffer kan zijn.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 2
0 / 10

Recensies (3)

Scream Queens - Seizoen 1

8

Scream Queens - Eerste aflevering

6.5

Nieuws (31)

Disney+ had het al aangekondigd, via de nieuwe toevoeging van Star worden er vele series en films toegevoegd aan de contact van de House of Mouse streamingdienst.
29 jan 2021
12
Hopelijk is iedereen al een beetje bekomen van de champagne, de vele hapjes en de lange reeks nieuwe series die de voorbije dagen gelanceerd werden op de Vlaamse beeldbuis. De komende week wordt het in ieder geval...
9 jan 2018
3
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom. Wij hebben...
24 aug 2017
2

Populaire reacties (4)

8
15 mei 2017
zojuist gecancelled helaas... geen 3e seizoen dus :/
8.5
08 okt 2015
Mijn "guilty pleasure" van dit tv seizoen!

Vergelijkbare series