Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

De nieuwe komedie van Netflix heet Disjointed

En niemand minder dan Oscar, Golden Globe en Emmy winnaar Kathy Bates (American Horror Story) gaat de hoofdrol spelen. Disjointed is de zoveelste marihuana komedieserie. De zogenaamde marihuana (pot) komedies zijn helemaal hip op dit moment. Amazon kwam onlangs met Highland en HBO met High Maintenance. En ook NBC ontwikkelde de serie Buds.

Het eerste seizoen van Disjointed zal 20 afleveringen krijgen. Chuck Lorre (The Big Bang Theory) en David Javerbaum (The Late Late Show with James Corden) zijn de schrijvers en uitvoerend producenten. Op dit moment is er alleen bekend gemaakt dat Kathy Bates de hoofdrol heeft, er zijn nog geen andere namen bekend gemaakt die rollen gaan spelen in Disjointed.

Zo omschrijft Netflix Disjointed: 'Bates speelt een advocate uit Los Angeles en zij vecht voor de legalisering van marihuana. Uiteindelijk maakt ze een carrièreswitch en wordt ze eigenaar van een cannabis apotheek in Los Angeles. In de cannabis apotheek wordt Bates ondersteund door drie werknemers en ook haar zoon – die ergens in de twintig is – en een getekende bewaker werken in de apotheek.'

Wat denk jij over de nieuwe Netflix Original komedieserie Disjointed?


Kathy Bates
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

CC11
CC11 18 juli 2016, 14:24
In principe zou ik Kathy Bates en Chuck Lorre het voordeel van de twijfel geven maar als er één ding is waar ik geen vertrouwen meer in heb dan zijn het wel de Netflix Originals comedyseries.
anonymous
anonymous 18 juli 2016, 15:41
Ik houd al niet van komedies en zeker niet wanneer het over drugs gaat. Ook maffia films/series
zijn niet aan mij besteed.
Dore
Dore 18 juli 2016, 16:51
Wel humor dat je dan wel naar The Big Bang Theory kijkt... ;-)
Dore
Dore 18 juli 2016, 16:48
In tegenstelling tot andere genres zijn comedy en Netflix Originals nog geen succes, maar met Lorre als schrijver en producer zou dit het eerste succes kunnen worden volgens mij.
Hoewel het onderwerp voor ons Nederlanders en Belgen niet echt spannend is natuurlijk.
Log in om een reactie achter te laten