Wynonna Earp

7.5 / 10
41 min
Horror, Western
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
3seizoenen/37afleveringen/2016 - heden
NetwerkSpace
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:41 min2016 - heden
Genres:HorrorWestern
Netwerk:Space
Wynonna Earp is een Amerikaans-Canadese horrorwesternserie van de zenders Space en Syfy. De serie ging in première op 1 april 2016.

Wynonna Earp volgt de achterkleindochter van Wyatt Earp als ze het opneemt tegen demonen en andere wezens. Met haar unieke vaardigheden en een troep van disfunctionele bondgenoten, is zij de enige die het paranormale kan berechten.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 2
0 / 12
Seizoen 3
0 / 12

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Wynonna Earp.

Nieuws (18)

In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van DC Universe, Syfy, Disney XD, Disney Channel en Nickelodeon. We hebben een update gemaakt van de DC Universe, Syfy, Disney XD, Disney Channel en Nickelodeon-series.
11 aug 2019
DC Universe, SyFy, Disney XD, Disney Channel en Nickelodeon hebben een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog van start of in première zullen gaan.
29 apr 2019
Voor de 44ste keer werden de People’s Choice Awards uitgereikt. De ceremonie werd voor het eerst door E! uitgezonden, die nam het stokje over van CBS.
12 nov 2018
2

Populaire reacties (7)

7.5
06 apr 2016
Typisch SyFy productie. Van alles net geen voldoende en alleen leuk voor de echte liefhebbers denk ik.
8
07 jan 2020
Deze serie vind ik heerlijk wegkijken. Wynonna erft de oude, magische revolver van haar betovergrootvader Wyatt Earp, waarmee ze ontsnapte, demonische schurken die hij vroeger gearresteerd heeft terug naar de onderwereld moet schieten. Een eerste aflevering van series zeggen nooit zo veel in mijn beleving, en de eerste van deze serie moet echt als introductie worden gezien. Wie blijft doorkijken, ziet een geestige, bovennatuurlijke show met een westernsausje, die weliswaar geen ingewikkeld, ingenieus plot heeft, maar wel gewoon heel erg leuk is. Stap in het zadel en just enjoy the ride. Yeehaw!

Vergelijkbare series