Leuk?
0
12
Bekijk stemmen

Seizoen zes het laatste voor Teen Wolf

Het eerder aangekondigde zesde seizoen, die voor november 2016 gepland staat, zal ook meteen het allerlaatste seizoen zijn. Het zesde seizoen van teen Wolf krijgt twintig afleveringen en in 2017 zullen ze nog de 100ste aflevering gaan krijgen maar dan is het ook echt over voor de bovennatuurlijke MTV-serie.

Showrunner en uitvoerend producent Jeff Davis zei er het volgende over: “Teen Wolf was een buitengewone reis, één die de harten en de verbeelding van fans heeft veroverd nog meer dan we ooit hebben kunnen voorstellen. We zijn eeuwig dankbaar voor de steun die we hebben mogen ontvangen de laatste zes jaar en wij zijn blij dat we onze dappere fans mee mogen nemen op nog één laatste spannend avontuur.”

Voor deze aankondiging lieten Davis en MTV de deur nog op een kier of er een zevende seizoen zou gaan komen. Maar nu is die deur gesloten en zal Teen Wolf in 2017 worden begraven op de begraafplaats van gecancelde series.

Vind jij het jammer dat het zesde seizoen het allerlaatste zal gaan worden voor Teen Wolf?


Vorige aflevering
The Wolves of War
The Wolves of War
06x20
Leuk?
0
12
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_Sylliw
22 jul 2016 13:15 -
ja heel erg jammer dat hij stopt, vonden het een heerlijk serie om naar te kijken
Reageer
avatar_Kemi
22 jul 2016 13:24 -
Ik moet zeggen dat ik het wel snap. Hoewel ik het jammer vindt omdat de serie naar mij hart ligt, moest ik mezelf elke week toch weer overhalen om een nieuwe aflevering te gaan kijken. Het laatste seizoen vond ik slecht. Dit is niet iets wat aan de acteurs ligt, die hebben hun best gedaan, maar de writing van het verhaal. Alles gebeurde tegelijk. Waar in 1 aflevering niks gebeurde, gebeurde de andere aflevering alles. Zo werdt het vaag, tot op het punt waarop ik geen idee meer had waar het verhaal nou werkelijk over ging. Het laatste seizoen (maar het 4e ook) was uitgemolken en langdradig. Het miste de humor, en de liefde, en de gezelligheid veel. Waar het de eerste seizoenen nog lukte om de serie luchtig maar spannend te houden, waren de laatste seizoenen te zwaar en (voor mijzelf vooral) deprimerend. Ik snap dat de schrijvers bepaalde dingen willen laten overkomen, maar dat deden ze in de eerste seizoenen al goed genoeg. Het grote gemis van Allison in de serie doet voor mij ook veel. Zij had toch een bepaalde vibe over zich, terwijl de vibe van Maliah en Kyra mij totaal niet aanstaat. Jammer van een serie die ooit zo goed was, maar nu een einde nodig heeft. Ik hoop dat ze die luchtige humor terug kunnen vinden in het laatste seizoen (ja, die humor waardoor we allemaal van stiles gingen houden toen ie alleen nog Dylan weetikveelwie was).
Reageer
avatar_LadySkull
22 jul 2016 19:13 -
Toen ik het las zei ik hardop "NO!" vanmorgen, maar snap het volkomen. De schrijvers hebben het echt verknoeit en Jeff Davis zelf ook. Hij wilde de fans gelukkig maken, door naar ze te luisteren, maar dat heeft de serie uiteindelijk de strop om gedaan. Op een gegeven moment bleven er te veel losse draadje te hangen, die nergens toe lijden. Waar zijn sommige personages gebleven en hoe vergaat het hun. Derek was een van mijn favorieten en seizoen 6 was hij weg zonder echt een reden... Ze hebben genoeg goede personages die niet uit de main-groep bestaan waar ze genoeg mee konden doen, maar helaas. Zo zullen we nooit weten wat bijv. Danny weet over weerwolven enzo. Ik vind het jammer, maar heb er ook wel vrede mee. Ik ben wel een beetje bang wat ze gaan doen in seizoen 7, want van de teaser-trailer werd ik niet echt gelukkig.
Reageer
avatar_krillz
18 nov 2016 23:41 -
De 1ste aflevering van seizoen 6 gezien en ik vond het niet echt goed. Het gaat bijlange niet over de alfawolf en zijn pack zoals i vorige seizoenen. Het kon evengoed een episode uit supernatural geweest zijn. Maar ik ga blijven kijken omdat ik wil weten hoe het eindigt.
Reageer
avatar_Sproet2jes
11 feb 2017 02:26 -
Enorm jammer, maar nu Stiles verdwenen is, vind ik t sowieso minder. Hoop dat hij 2de deel van seizoen 6, wel terug keert. Anders is t een heel raar einde, van zo'n top serie.
Reageer
Teen Wolf