American Gods

7.6 / 10
55 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Opnames American Gods bijna klaar

De opnames van het tiendelige eerste seizoen van American Gods zijn bijna afgerond en Starz! heeft deze week twee foto's vrijgegeven. De bovenste foto is van Bilquis (Yetide Badaki), godin van de liefde. De onderste foto van Technical Boy (Bruce Langley), een god die heerst over het internet.

American Gods is gebaseerd op de gelijknamige kritisch toegejuichte fantasyroman van Neil Gaimans en gaat over een dreigende oorlog tussen de oude en nieuwe goden: de traditionele goden uit de mythologie en de nieuwe goden van geld, technologie, media, roem en drugs. Ook spelen onder andere Ian McShane, Gillian Anderson, Sean Harris, Jonathan Tucker en Peter Stormare een rol in de nieuwe Starz! fantasyserie.

Wanneer in 2017 American Gods in première gaat bij Starz! is nog niet bekend gemaakt.

Heb jij American Gods op je wensenlijst staan?
Vorige aflevering
Moon Shadow
Moon Shadow
02x08
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_anonymous
20 jul 2016 11:24 -
Kan interessant zijn.
Reageer
avatar_Neryn
20 jul 2016 13:14 -
Is zeker een poging waard
Reageer
avatar_kishje2275
23 jul 2016 13:45 -
Ooooohhh Loooorrdddd, bringt it!
Reageer

Laatste nieuws

Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
Gisteren, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
De reboot van Pretty Little Liars, Pretty Little Liars: Original Sins van Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) is besteld door HBO Max.
Gisteren, 10:02
1
De dramaserie Vliegende Hollanders gaat in oktober in première. De serie verschijnt dan op NPO Plus en zal ook wekelijks te zien zijn op NPO 1 en NPO Start.
Gisteren, 09:00
Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
woensdag, 15:00