Prison Break

8.4 / 10
42 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
5seizoenen/88afleveringen/2005 - 2017 
NetwerkFOX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:42 min20052017 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
Netwerk:FOX
Prison Break is een Amerikaanse misdaadserie van de zender FOX. De serie ging in première op 29 augustus 2005.

Lincoln Burrows zit (onterecht) gevangen voor de moord op de broer van de vicepresident van de Verenigde Staten van Amerika en zal binnen enkele maanden worden geëxecuteerd. Zijn broer, Michael Scofield, ziet maar één mogelijkheid om hem uit de gevangenis te doen ontsnappen: hij pleegt een gewapende overval en moet van de rechter vijf jaar achter tralies in dezelfde gevangenis als zijn broer, de Fox River State Penitentiary. Daar gaat hij Lincoln helpen ontsnappen. Michael was bouwkundig ingenieur bij Maxwell & Schaum, het bedrijf dat de gevangenis renoveerde. Daardoor heeft hij de blauwdrukken van de gevangenis. Hij heeft die blauwdrukken, samen met andere informatie, op zijn lichaam laten tatoeëren, in code, zodat alleen hij de betekenis van de tattoos kent en niemand alarm zal slaan. Binnen de gevangenis blijkt dat Michael een groots plan heeft opgezet om zijn broer te bevrijden en zijn onschuld te bewijzen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 22
Seizoen 2
0 / 22
Seizoen 3
0 / 13
Seizoen 4
0 / 22
Seizoen 5
0 / 9

Recensies (5)

Prison Break - Seizoen 5

7.5

Prison Break - Seizoen 4

5.5

Nieuws (124)

Ook in de week van 9 tot en met 15 november hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 46.
ma 16 november
Hoofdrolspeler Wentworth Miller zal zijn rol niet meer vervullen in Prison Break, er verschijnt geen zesde seizoen van de misdaadserie.
di 10 november
9
Ook in de week van 21 tot en met 27 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben in week 39
ma 28 september

Populaire reacties (60)

10
18 mrt 2013
Beste serie ooit! Van het begin tot het eind op het puntje van mijn stoel gezeten...
9
01 jun 2016
Twee weken geleden begonnen met kijken en nu bijna klaar. Elke keer zeg ik weer tegen mezelf: dit is echt de laatste, en dan kijk ik er toch nog eentje. Ben heel benieuwd hoe dit af gaat lopen. Seizoen 3 en 4 vond ik weergaloos, seizoen 4 mist de snelheid. Maar, dat mag de pret niet drukken. Ik kijk er zo nog een :)

Vergelijkbare series

Lost
24 stemmen
24
18 stemmen
Blindspot
10 stemmen