Bates Motel

7.9 / 10
43 min
Drama, Mysterie
Volg deze serie
Bekijk trailer
5seizoenen/50afleveringen/2013 - 2017 
NetwerkA&E
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:43 min20132017 (Beëindigd)
Genres:DramaMysterie
Netwerk:A&E
Bates Motel is een Amerikaanse mysterieuze dramaserie van de zender A&E. De serie ging in première op 18 maart 2013.

Bates Motel geeft de kijkers intieme kennis van hoe de zestienjarige Norman Bates zich, op basis van zijn jeugd en onder invloed van zijn dominante moeder Norma, ontwikkeld door zijn tienerjaren. Vervolgens begint Norman zijn gedrag te vertonen en langzaam verandert hij in het dorpje, dat duisteren geheimen heeft. En uiteindelijk groeit Norman uit en ontspoort hij tot de meest beroemde seriemoordenaar in een dorpje van Noord-Californië.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 3
0 / 10
Seizoen 4
0 / 10
Seizoen 5
0 / 10

Recensies (7)

Bates Motel - Seizoen 5 (DVD)

7.5

Bates Motel - Seizoen 4 (DVD)

8

Nieuws (75)

Locke & Key is een langverwachte Netflix-serie, gebaseerd op de stripboekenreeks van Joe Hill en Gabriel Rodriguez. Begin februari zijn de tien afleveringen van het eerste seizoen van de serie te zien bij Netflix.
do 9 januari
De stripboekenserie Locke & Key van Joe Hill en Gabriel Rodriguez is na een lange voorbereiding verfilmd. Begin februari zijn de tien afleveringen van de serie te zien bij Netflix.
do 5 december
Fans van The Good Doctor zullen op 28 oktober 2019 niet blij zijn geweest. Dan zou het derde seizoen van start zijn gegaan bij Videoland.
di 29 oktober
1

Populaire reacties (32)

9
24 sep 2014
In een marathonzit deze serie bekeken. Zeer goede serie.
Smaakt naar meer....
9
23 apr 2016
Dit is zo één van die series waarbij ik altijd wacht tot het seizoen volledig is alvorens ik verder kijk, en normaal begin ik dan helemaal terug van bij het begin.
De reden hiervoor ligt enerzijds meer dan waarschijnlijk bij mijn jeugd.
Als kind was ik al gek op de films van Alfred Hitchcock, niet zonder reden de "Master of Suspense" genoemd.
Om eerlijk te zijn denk ik dat ik de beroemde douchescene uit "Psycho"pas gezien heb toen ik de film voor de derde keer zag en ik een jaar of 14 was.
De eerste twee keren was de spanning me teveel en de angst om te blijven kijken blijkbaar iets te groot :-)
Nu lijkt dit allemaal misschien triviaal maar in de tijd (1960) dat de film zijn debuut kende in de bioscoop gebeurde het naar verluid wel eens vaker dat het allemaal teveel werd voor iemand in het publiek.
Een scene als dit was immers voordien nog nooit vertoond op het witte doek.
En dat terwijl de illusie eigenlijk groter was dan hetgeen je werkelijk te zien kreeg.
De combinatie van 77 !! (echt waar) verschillende hoeken waaruit de scene geschoten werd, de muziek, een mes en een onsterfelijke angstkreet van Janet Leigh was voor menig kijker genoeg om de rest van de horror aan de eigen verbeelding over te laten.
Een andere reden dat ik de serie telkens opnieuw vanaf het begin kijk wanneer er weer een seizoen volledig is is ongetwijfeld Vera Farmiga in de rol van Norma Bates.
Een vertolking die letterlijk boven alles en iedereen in de serie uitsteekt.
Meer nog dan het verhaal, want we weten tenslotte allemaal hoe het met Norma en Norman Bates gaat eindigen, is Vera Farmiga de reden dat je naar deze serie blijft kijken.
Voor mij in ieder geval wel :-)

Vergelijkbare series

Dexter
16 stemmen
Hannibal
9 stemmen
Orphan Black
9 stemmen
Fargo
5 stemmen