Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Power vernieuwd met een vierde en vijfde seizoen

Starz! heeft de dramaserie Power vernieuwd met een vierde en vijfde seizoen. Op deze manier houdt Starz! de serie ver uit de handen van de Reaper van gecancelde series. In ieder geval voor een langere tijd en misschien wel voor altijd. Drie dagen na een record aantal kijkers voor de eerste aflevering van het derde seizoen komt deze aankondiging niet als een verrassing. 2,26 miljoen kijkers keken afgelopen zondag 17 juli naar de start van het derde seizoen. Dat zijn voor Starz! tot nu de beste cijfers voor een originele dramaserie, het is meer dan 58 procent voor het tweede seizoen en meer dan 389 procent voor het eerste seizoen aan kijkers.


Starz! president en CEO Chris Albrecht zei over de vernieuwing met twee seizoenen: “In hedendaagse serie landschap, is het een uitdaging voor een serie om zich te onderscheiden, maar Courtney {Kemp Agboh, bedenker} is een bijzondere stem die vandaag de dag bij de televisie werkt. Curtis {“50 Cent” Jackson, producent} is niet alleen een immens talent maar ook een uitvoerend producent die een uniek perspectief brengt, een authentieke stem en gepassioneerde fans heeft, en hij heeft geholpen bij een groot deel van het voortdurende succes van de serie. Samen met onze uitvoerende producenten en de getalenteerde 'Power' cast en crew, hebben ze één van de meest onderscheiden drama’s gemaakt waarvan ik het geluk heb gehad om het te mogen uitzenden. De fans hebben luid en duidelijk laten weten dat ze niet genoeg van Ghost, Tommy,Tasha, Angela en Kanan kunnen krijgen."

Hoewel Power een vijfjarig project zou zijn, is er nog niet bekend gemaakt of het vijfde seizoen ook daadwerkelijk het laatste zal zijn. Het hangt ervan af of Power op zijn eigen manier mag en kan eindigen of dat Starz! erop zal staan om nog een zesde seizoen te maken.

Is het terecht dat Power een vierde en vijfde zijn krijgt?


Curtis '50 Cent' Jackson
Vorige aflevering
Exactly How We Planned
Exactly How We Planned
06x15
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Power