Game of Thrones

8.8 / 10
56 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Kort Game of Thrones nieuws

IJsland wordt de plek voor Game of Thrones om Winter is Coming op te nemen. Het lijkt erop dat een groot deel van het zevende seizoen van Game of Thrones in IJsland wordt opgenomen. Een IJslandse nieuwswebsite wist dit nieuws te melden. Het nieuws zal voor vele niet verrassend zijn want Winter is Coming naar Westeros.


Er werden al eerder opnames gemaakt in IJsland, maar dat was voor het verre Noorden en de muur, nu komt de winter ook naar het Zuiden van de muur. De opnames gaan in januari 2017 van start en bevatten scènes met de zes belangrijkste personages. Al eerder vermeldde MijnSerie dat de opnames later beginnen omdat het winter is/wordt en het landschap er als dusdanig moet uitzien. Ook zou het zevende seizoen slechts zeven afleveringen gaan krijgen.

Hopelijk weten we binnenkort meer als Comic-Con is geweest waar HBO een groot panel heeft. MijnSerie houdt je uiteraard op de hoogte.
Vorige aflevering
The Iron Throne
08x06
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

I Am Not Okay With This is een Amerikaanse dramedyserie die Netflix eind februari gaat lanceren.
Vandaag, 11:00
Kellye Nakahara Wallett, die Kellye Yamato speelde in alle elf seizoenen van de klassieke serie M*A*S*H, is overleden.
Vandaag, 10:00
De serie Amazing Stories (2020) gaat binnenkort in première bij Apple TV+. Het is een nieuwe versie van de anthologieserie uit de jaren 80 van Steven Spielberg, die destijds bij NBC te zien was.
Vandaag, 09:00
De Engelse zender Sky heeft de eerste trailer onthuld voor de financiële thrillerserie Devils met Patrick Dempsey in de hoofdrol.
Gisteren, 16:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 15:00
1
Costa! is een Nederlandse komedieserie die tussen 2001 en 2005 werd uitgezonden door BNN.
Gisteren, 11:06
2