Game of Thrones

8.8 / 10
57 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Kort Game of Thrones nieuws

IJsland wordt de plek voor Game of Thrones om Winter is Coming op te nemen. Het lijkt erop dat een groot deel van het zevende seizoen van Game of Thrones in IJsland wordt opgenomen. Een IJslandse nieuwswebsite wist dit nieuws te melden. Het nieuws zal voor vele niet verrassend zijn want Winter is Coming naar Westeros.


Er werden al eerder opnames gemaakt in IJsland, maar dat was voor het verre Noorden en de muur, nu komt de winter ook naar het Zuiden van de muur. De opnames gaan in januari 2017 van start en bevatten scènes met de zes belangrijkste personages. Al eerder vermeldde MijnSerie dat de opnames later beginnen omdat het winter is/wordt en het landschap er als dusdanig moet uitzien. Ook zou het zevende seizoen slechts zeven afleveringen gaan krijgen.

Hopelijk weten we binnenkort meer als Comic-Con is geweest waar HBO een groot panel heeft. MijnSerie houdt je uiteraard op de hoogte.
Vorige aflevering
The Iron Throne
The Iron Throne
08x06
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
Gisteren, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
De reboot van Pretty Little Liars, Pretty Little Liars: Original Sins van Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) is besteld door HBO Max.
Gisteren, 10:02
1
De dramaserie Vliegende Hollanders gaat in oktober in première. De serie verschijnt dan op NPO Plus en zal ook wekelijks te zien zijn op NPO 1 en NPO Start.
Gisteren, 09:00
Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
woensdag, 15:00