Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

De Belgische zender VIER komt met nieuwe gevangenisserie

De Belgische zender Vier wil graag meeliften op de enorme populariteit van vrouwen in de gevangenis. Netflix heeft Orange Is the New Black en de Australische TVNZ heeft Wentworth. Dus komt er in België nu Gent-West (werktitel) een nieuwe gevangenisserie gebaseerd op Wentworth. Volgens HLN.BE (Het Laatste Nieuws) zijn de opnames reeds begonnen en heeft de serie een topcast.

Onder andere Ruth Becquart (Albert II), Gilda De Bal (Loslopend Wild) en Veerle Dobbelaere (Spoed) spelen in Gent-West een rol. VIER schrijft in een persbericht het volgende over Gent-West: “ In de serie komt Veronique Dockx (Ruth Becquart) in gevangenis Gent-West terecht, omdat ze haar echtgenoot na jarenlang misbruik probeerde te verstikken. "Veronique vindt maar moeilijk haar draai in deze nieuwe en voor haar bedreigende omgeving waar leugens, manipulatie en chantage meer regel dan uitzondering zijn."

Vier heeft een gigantische set van 2.000 vierkante meter laten bouwen in een loods in Gent omdat er geen lege gevangenissen waren in België. Ook Michaël Pas, Evelien Bosmans, Joke Devynck, Tatyana Beloy, Lucas Van den Eynde en Charlotte Anne Bongaerts zullen te zien zijn in de nieuwe serie die waarschijnlijk in 2018 zal worden uitgezonden op VIER.

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

CC11
CC11 19 juli 2016, 11:46
Ik laat deze met plezier aan me voorbij gaan denk ik.
anonymous
anonymous 19 juli 2016, 12:15
ik ook cc11
wouterbijl
wouterbijl 19 juli 2016, 12:43
ik kijk er naar uit laat maar komen
ThomasNL92
ThomasNL92 20 juli 2016, 01:26
Ik weet niet wat het is tegenwoordig, maar een onderwerp dat tijdelijk hip is wordt zo uitgezogen dat het gewoon vervelend wordt om naar te kijken.....
Log in om een reactie achter te laten