The Powerpuff Girls (2016)

5.8 / 10
11 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen voor The Powerpuff Girls (2016)

Het wereldwijde fenomeen The Powerpuff Girls (2016) heeft een tweede seizoen gekregen van Cartoon Network. Via verschillende platforms hebben 81 miljoen kijkers wereldwijd de première van de serie gezien in april 2016. Het was voor Cartoon Network het grootste internationale event in zijn geschiedenis. Meer dan 12 miljoen Powerpuff fans gebruikte de succesvolle Powerpuff Yourself avatarmaker om zichzelf om te toveren in een heuse Townsville superheld. 2016 was ook het jaar waarop de serie de eerste Emmy-nominatie kreeg voor ‘Beste korte animatieserie’.

“Met de eerste Emmy nominatie op zak voor De Powerpuff Girls (2016) en nu het groene licht voor een tweede seizoen, is de serie met een stevige opmars bezig”, zegt Rob Sorcher, chief content officer voor Cartoon Network. "Felicitaties aan de creatieve teams van Cartoon Network die de juiste dosis Element X hebben toegevoegd om deze hit show zo tot bij een nieuwe generatie fans te brengen."

Vanaf 1998 tot 2004 was de serie één van de langstlopende originele Cartoon Network animatieseries. Deze reeks won twee Emmy’s, vele nominaties en andere prijzen en was de inspiratie voor een film in 2002. In 2015 besloot Cartoon Network nieuw leven te blazen in The Powerpuff Girls (2016) en met succes blijkt nu.

Ga jij kijken naar het tweede seizoen van The Powerpuff Girls (2016)?


Vorige aflevering
The Universe in The Crossover Nexus! Part III
04x03
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
Gisteren, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
De reboot van Pretty Little Liars, Pretty Little Liars: Original Sins van Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) is besteld door HBO Max.
Gisteren, 10:02
1
De dramaserie Vliegende Hollanders gaat in oktober in première. De serie verschijnt dan op NPO Plus en zal ook wekelijks te zien zijn op NPO 1 en NPO Start.
Gisteren, 09:00
Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
woensdag, 15:00