Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het derde seizoen van Elementary

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van Elementary. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Elementary
In de stad waar het licht nooit uit gaat is er één man die nooit rust. De excentrieke detective Sherlock Holmes (Johnny Lee Miller) heeft een onstilbare honger naar intellectuele puzzels en een meedogenloos instinct voor rechtvaardigheid. Als adviserend detective van de politie in New York moet hij de meest bizarre zaken oplossen waar zelfs de meest doorgewinterde agenten van staan te kijken. Maar hij kan het niet alleen. Holmes vertrouwt op Joan Watson (Lucy Liu), een voormalig arts en de enige persoon die hem bij kan houden. Hun partnerschap is misschien een uitdaging maar bij lange na niet zo spannend als de mysteries die hen door het doolhof van New York leiden. Speur mee in alle 24 afleveringen van het derde seizoen.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal Pictures
Acteurs: Jonny Lee Miller Lucy Liu Aidan Quinn Jon Michael Hill
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 34,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het derde seizoen Elementary:
Video on youtube

Prijsvraag

Maak kans op het derde seizoen van Elementary. Wat voor beroep had Sherlock Holmes (in de serie Elementary) voordat hij de benen nam naar New York?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Their Last Bow
Their Last Bow
07x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
21 jul 2016 15:20 -
Super!
Reageer
Elementary