Van Helsing

7.4 / 10
43 min
Sciencefiction, Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.4 / 10
5seizoenen/65afleveringen/2016 - 2021 
NetwerkSyfy
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min20162021 (Beëindigd)
Netwerk:Syfy
Van Helsing is een Amerikaans-Canadese serie van de zender Syfy. De serie ging in première op 9 september 2016.

Vanessa Helsing is een verre verwant van de bekende vampierenjager Abraham Van Helsing. Zij herrijst en komt de conclusie dat vampiers de hele wereld hebben overgenomen. Zij is de laatste hoop voor de mensheid om terug te nemen wat hen toe behoort.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 13
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 13
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 13
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 13
Seizoen 5

Populaire reacties (18)

avatar anonymous
-
24 feb 2020
Om heel eerlijk te zijn begint deze serie wat langzamer dan verwacht, maar in seizoen 2 en 3 is het echt een stuk spannender en leuker om naar te kijken. Als je het vergelijkt met the walking dead dan vind ik dat de walking dead echt supervet begint, maar in het midden van de series word het wat te eentonig om naar te kijken. Terwijl van Helsing het juist omdraait. Van Helsing geeft meer tijd om dieper op te personages in te gaan op het begin. Uiteindelijk heeft van Helsing ook een beter verhaal, met nieuwe acteurs naarmate het verhaal verloopt, maar je krijgt niet het gevoel als bij the walking dead dat ze gastrolletjes spelen. En daarom vind ik van Helsing uiteindelijk ook beter dan the walking dead. Daarnaast nog een Shout-out naar Jonathan Scarfe voor zijn rol als Axel Miller!
avatar BartSian
8
24 jan 2018
Ook seizoen 2 wisten ze het weer spannend te maken! Top! Seizoen 3 krijgt weer een andere twist????????

Vergelijkbare series

Wynonna Earp
13 stemmen
Bitten
11 stemmen
Shadowhunters
6 stemmen
The Strain
5 stemmen
Van Helsing