Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Eindelijk bevestiging voor Game of Thrones zevende seizoen

We hebben al eerder vermeld dat het zevende seizoen van Game of Thrones waarschijnlijk maar zeven afleveringen zou krijgen. Ook konden we vermelden dat het aankomende seizoen waarschijnlijk niet in april 2017 zou gaan starten. We moesten wachten op officiële bevestiging van al deze waarschijnlijkheden en meer.

Die bevestiging is er nu eindelijk. HBO heeft bevestigd dat Game of Thrones pas in de zomer van 2017 van start zal gaan en slechts zeven afleveringen gaat krijgen in plaats van de normale tien afleveringen. De reden van deze vertraging hebben we al eerder bekend gemaakt: “Omdat de Winter is Coming. Aan het einde van dit seizoen kwam de winter er eindelijk en dus kunnen we zonnig weer niet meer gebruiken. We verplaatsen alles naar achteren, zodat zelfs de meest zonnige plekken waar we komen wat donker en grimmig zijn.” De opnames zullen plaats vinden in Noord-Ierland, Spanje en IJsland.

HBO en de makers hebben dus veel over voor de winter, zelfs de woede van de vele fans. Niet alleen moeten de fans langer wachten dan normaal ze krijgen dan ook minder afleveringen. En nog vervelender nieuws, het achtste seizoen zal dan dus naar alle waarschijnlijkheid slecht zes of zeven afleveringen krijgen, precies zoals de showrunner Benioff en Weiss al eerder aankondigden. Maar ook hier is het weer wachten op de officiële aankondiging van HBO.

Wat denk jij, zal het allerlaatste achtste seizoen korter worden en zal het pas laat in 2018 worden uitgezonden vanwege de winter die dan is gekomen?


Vorige aflevering
The Iron Throne
The Iron Throne
08x06
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_daniiiel94
20 jul 2016 01:41 - 25 jul 2016 20:32
Reageer
Game of Thrones