Game of Thrones

8.8 / 10
57 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Eindelijk bevestiging voor Game of Thrones zevende seizoen

We hebben al eerder vermeld dat het zevende seizoen van Game of Thrones waarschijnlijk maar zeven afleveringen zou krijgen. Ook konden we vermelden dat het aankomende seizoen waarschijnlijk niet in april 2017 zou gaan starten. We moesten wachten op officiële bevestiging van al deze waarschijnlijkheden en meer.

Die bevestiging is er nu eindelijk. HBO heeft bevestigd dat Game of Thrones pas in de zomer van 2017 van start zal gaan en slechts zeven afleveringen gaat krijgen in plaats van de normale tien afleveringen. De reden van deze vertraging hebben we al eerder bekend gemaakt: “Omdat de Winter is Coming. Aan het einde van dit seizoen kwam de winter er eindelijk en dus kunnen we zonnig weer niet meer gebruiken. We verplaatsen alles naar achteren, zodat zelfs de meest zonnige plekken waar we komen wat donker en grimmig zijn.” De opnames zullen plaats vinden in Noord-Ierland, Spanje en IJsland.

HBO en de makers hebben dus veel over voor de winter, zelfs de woede van de vele fans. Niet alleen moeten de fans langer wachten dan normaal ze krijgen dan ook minder afleveringen. En nog vervelender nieuws, het achtste seizoen zal dan dus naar alle waarschijnlijkheid slecht zes of zeven afleveringen krijgen, precies zoals de showrunner Benioff en Weiss al eerder aankondigden. Maar ook hier is het weer wachten op de officiële aankondiging van HBO.

Wat denk jij, zal het allerlaatste achtste seizoen korter worden en zal het pas laat in 2018 worden uitgezonden vanwege de winter die dan is gekomen?


Vorige aflevering
The Iron Throne
The Iron Throne
08x06
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_daniiiel94
20 jul 2016 01:41 - 25 jul 2016 20:32
Reageer

Laatste nieuws

Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
Gisteren, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
De reboot van Pretty Little Liars, Pretty Little Liars: Original Sins van Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) is besteld door HBO Max.
Gisteren, 10:02
1
De dramaserie Vliegende Hollanders gaat in oktober in première. De serie verschijnt dan op NPO Plus en zal ook wekelijks te zien zijn op NPO 1 en NPO Start.
Gisteren, 09:00
Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
woensdag, 15:00