Fear The Walking Dead

7.6 / 10
43 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
5seizoenen/69afleveringen/2015 - heden
NetwerkAMC
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Amazon
Looptijd:43 min2015 - heden
Genres:Horror
Netwerk:AMC
Fear The Walking Dead is een Amerikaanse horrorserie van de zender AMC. De serie ging in première op 23 augustus 2015.

Een compagnon serie van The Walking Dead, Fear The Walking Dead neemt ons terug naar het begin van de zombie Apocalyps – een tijd wanneer de wereld om redenen onbekend snel veranderd, voordat iedereen begreep wat er precies gebeurde, toen leven zoals iedereen dat kende veranderde op manieren die niemand ooit had kunnen voorstellen.

De serie volgt een disfunctionele familie in Los Angeles, Californië. Het gezin bestaat uit Madison Clark, een begeleidingsadviseur op de middelbare school, haar vriend Travis Manawa, een leraar Engels, haar dochter Alicia en drugsverslaafde zoon Nick in het begin van de zombie-apocalyps. De vier worden gedwongen te kiezen tussen ingrijpend veranderen of hun huidige gebrekkige zelf te blijven om met de dreigende ineenstorting van de beschaving om te gaan.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 2
0 / 15
Seizoen 3
0 / 16
Seizoen 4
0 / 16
Seizoen 5
0 / 16

Recensies (10)

Fear The Walking Dead - Seizoen 5

5.5

Fear the Walking Dead - Seizoen 4

6.5

Nieuws (165)

Door de Corona-crisis is de finaleaflevering van seizoen tien uitgesteld door AMC.
26 mrt 2020
4
AMC heeft bekend gemaakt dat de première van The Walking Dead: World Beyond wordt uitgesteld. Oospronkelijk zou de serie in Amerika 12 april beginnen.
21 mrt 2020
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
19 mrt 2020
5

Populaire reacties (57)

-
31 aug 2015
Ik ga elke aflevering (als ik tijd heb tenminste) een mini recensie schrijven. Ik heb er een van de tweede aflevering geplaatst bij de tweede aflevering van FTWD.
6.8
05 mrt 2016
Wordt vanaf seizoen 2 gewoon "The Waling Dead" maar dan met andere pesonages. Overigens weer net zo steengoed en meeslepend.

Vergelijkbare series

Game of Thrones
32 stemmen
iZombie
7 stemmen
Vikings
6 stemmen
Talking Dead
4 stemmen