Fear The Walking Dead

7.6 / 10
43 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
7 seizoenen / 85 afleveringen / 2015 - ...
Netwerk AMC
De serie is beëndigd

Beschrijving

Looptijd: 43 min 2015 - ...
Genres: Horror
Netwerk: AMC
Synoniemen:
Fear The Walking Dead is een Amerikaanse horrorserie van de zender AMC. De serie ging in première op 23 augustus 2015. Een compagnon serie van The Walking Dead, Fear The Walking Dead neemt ons terug naar het begin van de zombie Apocalyps – een tijd wanneer de wereld om redenen onbekend snel veranderd, voordat iedereen begreep wat er precies gebeurde, toen leven zoals iedereen dat kende veranderde op manieren die niemand ooit had kunnen voorstellen. De serie volgt een disfunctionele familie in Los Angeles, Californië. Het gezin bestaat uit Madison Clark, een begeleidingsadviseur op de middelbare school, haar vriend Travis Manawa, een leraar Engels, haar dochter Alicia en drugsverslaafde zoon Nick in het begin van de zombie-apocalyps. De vier worden gedwongen te kiezen tussen ingrijpend veranderen of hun huidige gebrekkige zelf te blijven om met de dreigende ineenstorting van de beschaving om te gaan.
Koop serie
Fear The Walking Dead

Populaire reacties (57)

anonymous
-
31 aug. '15, 20:27 Bewerkt op 06:49
Ik ga elke aflevering (als ik tijd heb tenminste) een mini recensie schrijven. Ik heb er een van de tweede aflevering geplaatst bij de tweede aflevering van FTWD.
Waku
6.8
5 mrt. '16, 08:51
Wordt vanaf seizoen 2 gewoon "The Waling Dead" maar dan met andere pesonages. Overigens weer net zo steengoed en meeslepend.