The Good Wife

8.2 / 10
43 min
Drama, Juridisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het zesde seizoen van The Good Wife

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zesde seizoen van The Good Wife. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

The Good Wife
Alicia Florrick heeft haar man altijd gesteund tijdens zijn politieke opmars, maar nu is het haar beurt om de politiek in te gaan en de volgende officier van justitie te worden. De verkiezingsdag komt dichterbij, maar Alicia heeft niet alleen zorgen over haar campagne maar ook over haar praktijk en haar partner Cary. Zijn carrière zou wel eens voorbij kunnen zijn… net als zijn normale leven. Julianna Margulies speelt wederom de rol die haar twee Primetime Emmy Awards heeft opgeleverd, verder zijn in dit seizoen Archie Panjabi, Christine Baranski, Alan Cumming en vele sterren in gastrollen te zien in dit geweldige zesde seizoen dit uitstekende drama.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal Pictures
Acteurs: Julianna Marguiles, Archie Panjabi, Christine Baranski, Alan Cumming, Matt Czuchry
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 34,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het zesde seizoen The Good Wife:

Prijsvraag

Maak kans op het zesde seizoen van The Good Wife. The Good Wife is gecreëerd door het echtbaar Robert en Michelle King. Welke serie hebben zij nog meer samen gemaakt?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
End
End
07x22
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Good Wife