Shooter (2016)

7.9 / 10
42 min
Actie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Premièredatum Shooter (2016) wederom verschoven

Het lijkt erop dat we nóg langer moeten wachten op de komst van Shooter (2016), een nieuwe serie van USA Network, gebaseerd op de gelijknamige actiethriller uit 2007. In een verklaring laat de zender weten dat ze in overleg met alle betrokken partijen, Paramount TV en Universal Cable Productions, hebben besloten dat de serie niet volgende week, maar ergens dit najaar debuteert.

Het bericht van uitstel komt vlak voor de geplande première op 26 juli. De serie zou eigenlijk al op 19 juli debuteren, maar door de gebeurtenissen in Dallas werd besloten om het een weekje uit te stellen. Nu, na een soortgelijke gebeurtenis in Los Angeles, is besloten de serie over de zomer heen te tillen. Een nieuwe datum is nog niet gegeven, maar zeker is dat we minimaal tot het najaar moeten gaan wachten. Nu maar hopen dat van uitstel geen afstel komt.

Vorige aflevering
Red Light
Red Light
03x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
19 jul 2016 11:50 -
Als ze hem voor iedere schietpartij gaan uitstellen kunnen ze hem net zo goed nu al in de kast stoppen. Het worden juist steeds meer schietpartijen ipv minder zolang ze iedere daar hun gang maar laten gaan.
Reageer

Laatste nieuws

Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
Gisteren, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
De reboot van Pretty Little Liars, Pretty Little Liars: Original Sins van Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) is besteld door HBO Max.
Gisteren, 10:02
1
De dramaserie Vliegende Hollanders gaat in oktober in première. De serie verschijnt dan op NPO Plus en zal ook wekelijks te zien zijn op NPO 1 en NPO Start.
Gisteren, 09:00
Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
woensdag, 15:00