Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Premièredatum Shooter (2016) wederom verschoven

Het lijkt erop dat we nóg langer moeten wachten op de komst van Shooter (2016), een nieuwe serie van USA Network, gebaseerd op de gelijknamige actiethriller uit 2007. In een verklaring laat de zender weten dat ze in overleg met alle betrokken partijen, Paramount TV en Universal Cable Productions, hebben besloten dat de serie niet volgende week, maar ergens dit najaar debuteert.

Het bericht van uitstel komt vlak voor de geplande première op 26 juli. De serie zou eigenlijk al op 19 juli debuteren, maar door de gebeurtenissen in Dallas werd besloten om het een weekje uit te stellen. Nu, na een soortgelijke gebeurtenis in Los Angeles, is besloten de serie over de zomer heen te tillen. Een nieuwe datum is nog niet gegeven, maar zeker is dat we minimaal tot het najaar moeten gaan wachten. Nu maar hopen dat van uitstel geen afstel komt.

Vorige aflevering
Red Light
Red Light
03x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
19 jul 2016 11:50 -
Als ze hem voor iedere schietpartij gaan uitstellen kunnen ze hem net zo goed nu al in de kast stoppen. Het worden juist steeds meer schietpartijen ipv minder zolang ze iedere daar hun gang maar laten gaan.
Reageer
Shooter (2016)