Luke Cage

7.5 / 10
55 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
12
0
Bekijk stemmen

Daredevil krijgt een derde seizoen en meer Marvel-Netflix nieuws

Het blijft heet heet heet in Hell's Kitchen want Netflix heeft Marvel's Daredevil vernieuwd met seizoen 3.

De vernieuwing van Daredevil is gisteren aangekondigd op de San Diego Comic Con. Hier heeft Marvel TV ook nog het publiek vermaakt met meerdere aankondigingen en hoogtepunten van hun Netflix series tot op heden inclusief Marvel's Luke Cage die op 30 september op Netflix in premiere gaat.
Ook krijgen we de eerste blik op Marvel's 'Iron Fist'.En als klap op de vuurpijl is ook het logo van The Defenders getoond waarin Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist de strijd gaan opnemen tegen hun grootste vijand tot nu toe.Vorige aflevering
They Reminisce Over You
They Reminisce Over You
02x13
Leuk?
12
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Jeffrey2403
22 jul 2016 10:52 -
Kijk er erg naar uit, super goeie series.
Reageer
avatar_Sylliw
22 jul 2016 13:32 -
laat maar komen
Reageer
avatar_CC11
22 jul 2016 13:36 -
Prima nieuws indien ze het niveau van het eerste seizoen terug kunnen benaderen maar
aangezien het tweede seizoen ondermaats was in vergelijking met het eerste vrees ik daar echter voor.
Reageer

Laatste nieuws

Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
Gisteren, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
De reboot van Pretty Little Liars, Pretty Little Liars: Original Sins van Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) is besteld door HBO Max.
Gisteren, 10:02
1
De dramaserie Vliegende Hollanders gaat in oktober in première. De serie verschijnt dan op NPO Plus en zal ook wekelijks te zien zijn op NPO 1 en NPO Start.
Gisteren, 09:00
Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
woensdag, 15:00