Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Weekoverzicht 25

Inhoud

  Week 26 is de week van waarschijnlijk de eerste hittegolf. Prima dus om met een ijskoud drankje een goede serie te gaan kijken. Maar eerst het nieuws uit week 25.

  Serienieuws

  Datums


  Derde seizoen Absentia in juli in première


  Amazon Prime Video heeft de premièredatum van het derde seizoen van Absentia bekend gemaakt. De streamingdienst heeft ook een trailer uitgebracht.

  The Alienist: Angel of Darkness eerder in première


  Het tweede seizoen van The Alienist, The Alienist: Angel of Darkness, gaat eerder dan gepland in première. Het seizoen zou oorspronkelijk 26 juli van start gaan.

  Eerste vijf seizoenen Black-ish binnekort te zien bij Videoland


  De eerste vijf seizoenen van Black-ish verschijnen in juli op Videoland. De serie heeft in totaal zes seizoenen en er komt een zevende aan.

  Borgen verschijnt eind juni op netflix


  De Deense politieke dramaserie Borgen verschijnt eind juni op Netflix. De streamingdienst werkt aan een vierde seizoen.

  Tweede seizoen Condor vanaf juli op Videoland


  Het tweede seizoen van de Amerikaanse spionagethriller serie Condor verschijnt in juli op Videoland.

  Cursed (2020) met Katherine Langford verschijnt in juli op Netflix


  Netflix heeft de premièredatum van de Britse fantasyserie Cursed (2020) bekend gemaakt. Daarnaast is er ook een teaser uitgebracht.

  Vijfde seizoen Gotham vanaf juli te zien bij Netflix


  Er zijn al vier seizoenen van de Batman-prequel Gotham te zien bij Netflix, vanaf juli is daar ook het vijfde en laatste seizoen te bekijken.

  Tweede seizoen How to Sell Drugs Online (Fast) eind juli bij Netflix


  Netflix heeft How to Sell Drugs Online (Fast) vernieuwd met een tweede seizoen. Het seizoen is eind juli te bekijken bij de streamingdienst.

  De Man Met De Hamer (2013)


  Martijn Krabbé speelde samen met zijn vader Jeroen in de dramaserie De Man Met De Hamer (2013). De RTL 4-serie dateert al weer uit 2013 en is vanaf 13 juli te zien bij Videoland. Naast de Krabbé’s zijn ook Olga Zuiderhoek (Penoza) en Michiel Nooter (Koppensnellers) te zien in de tiendelige serie.

  Laatste seizoen The Protector (2018) in juli in première op Netflix


  Het vierde en laatste seizoen van The Protector (2018) is vanaf juli te zien op Netflix. De streamingdienst bracht ook een trailer uit.

  Er verschijnt een nieuw seizoen van Queen of the South op Netflix


  Netflix heeft laten weten dat er vanaf juli nieuwe seizoenen van Queen of the South te zien zijn bij de streamingdienst, het is alleen nog niet precies duidelijk welke.

  Startdatum voor derde seizoen The Rain


  Netflix heeft bekend gemaakt wanneer het derde en laatste seizoen van The Rain van start gaat.

  Kijkcijfers Series


  Kijkcijfers Amerika van week 24


  Hier vind je een overzicht van de best bekeken series van de week 8 tot en met 14 juni 2020 in Amerika.

  Nieuwe Series


  Hulu bestelt Dopesick van Danny Strong en Warren Littlefield


  Hulu heeft Dopesick van Danny Strong en Warren Littlefield besteld. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Beth Macy.

  East Wing met Debra Messing in productie bij Starz


  East Wing, van Ali Wentworth en Liz Tuccillo gaat in productie bij Starz. Debra Messing vervult de hoofdrol.

  Vernieuwde Series


  Betty


  De dames uit de skatewereld mogen nog even door blijven rollen. HBO heeft de serie Betty vernieuwd met een tweede seizoen. De dramaserie ging op 1 mei in première en nu al heeft de serie gebaseerd op de film Skate Kitchen een vernieuwing te pakken.

  Creepshow


  Shudder en AMC hebben besloten dat ze nog even langer willen genieten van de anthologieserie Creepshow. Hoewel de productie van het tweede seizoen nog niet van start is gegaan vanwege de corona-lockdown is er wel al een derde seizoen besteld in de vorm van een script order.

  Crossing Swords


  Hulu heeft aangekondigd dat de animatieserie Crossing Swords vernieuwd is met een tweede seizoen, Patrick heeft nog meer werk te doen. Het tweede seizoen krijgt net als het eerste seizoen tien afleveringen.

  Vierde seizoen voor The Sinner


  Rechercheur Harry Ambrose keert terug voor een nieuwe zaak. USA Network heeft de anthologieserie een vierde seizoen gegeven.

  Solar Opposites


  Naast Crossing Swords heeft Hulu ook de animatieserie Solar Opposites vernieuwd. De serie krijgt een derde seizoen. Een maand nadat het tweede seizoen van start ging,

  Nieuwe witchers in het tweede seizoen van The Witcher


  Bedenker Lauren Schmidt heeft zich uitgesproken over het tweede seizoen van The Witcher, er zullen nieuwe witchers verschijnen in het tweede seizoen.

  Algemeen nieuws

  Netwerken, Omroepen en Streamingdiensten


  ABC cancelt The Baker and the Beauty en vernieuwd For Life


  ABC heeft de Amerikaanse dramaserie For Life vernieuwd met een tweede seizoen. The Baker and the Beauty krijgt geen tweede seizoen van het netwerk.

  ABC schema seizoen 2020-2021


  De Alfabet-zender heeft als allerlaatste van de grote vijf het schema voor seizoen 2020-2021 bekend gemaakt.

  NBC vernieuwd Manifest en cancelt drie series


  NBC heeft de Amerikaanse fantasyserie Manifest vernieuwd met een derde seizoen, daarnaast zijn er ook drie series gecanceld door het netwerk.

  NBC schema seizoen 2020-2021


  Een maand later dan gebruikelijk heeft de Peacock zender de plannen voor seizoen 2020-2021 aangekondigd.

  Twee dramaseries vernieuwd door Netflix


  Netflix heeft een Spaanse dramaserie en een Zuid-Afrikaanse dramaserie vernieuwd met een tweede seizoen.

  Weetjes


  Undercover krijgt een prequel film over Ferry Bouman


  Goed nieuws voor de kijkers die geen genoeg kunnen krijgen van de Belgisch-Nederlandse misdaadserie Undercover, met Frank Lammers en Elise Schaap.

  MijnSerie nieuws

  Populairste series


  Populairste series afgelopen week (25)


  Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen.

  Prijsvragen


  Maak kans op het negende seizoen van Death In Paradise


  Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het negende seizoen van Death In Paradise. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

  Maak kans op het achtste seizoen van Father Brown (2013)


  Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het achtste seizoen van Father Brown (2013). We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

  Maak kans op het derde seizoen van Okkupert (Occupied)


  Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van Okkupert. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

  Maak kans op het tweede seizoen van Rebecka Martinsson


  Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Rebacka Martinsson. We geven twee Lumiére codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

  Maak kans op het eerste seizoen van White House Farm


  Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van White House Farm. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

  *NOTE: In het volgende weekoverzicht staan de antwoorden van deze prijsvragen.

  Prijsvraag antwoorden


  - Het antwoord op de prijsvraag van Liar; Joanne Froggatt speelt in Liar de rol van Laura Nielson. Froggatt heeft in nog een serie een slachtoffer gespeeld die beschuldigd werd van moord. Welke serie was dat?, was Downton Abbey. Weetje: Joanne Froggatt speelde in de historische dramaserie Downton Abbey de rol van Anne Smith- Bates. Ze was daarin hoofd dienstmeid en later kamenier. Voor die rol kreeg zijn een Emmy nominatie.

  - Het antwoord op de prijsvraag van The Mallorca Files; De serie The Mallorca Files speelt zich af op het Spaanse eiland Mallorca (Majorca). Wat is de hoofdstad van dit eiland?, was Palma de Mallorca. Weetje: Palma de Mallorca telt iets meer dan 402.000 inwoners en is gelegen aan de zuid-westkust van het eiland Mallorca. De benaming Palma de Mallorca wordt veel gebruikt vooral in het buitenland, maar in november 2016 heeft het regionale Parlement besloten dat de officiële naam Palma moet zijn.

  - Het antwoord op de prijsvraag van Innan Vi Dör; Adam Pålsson speelt in Innan vi dör de rol van Christian. Maar Pålsson is naast acteur ook muzikant. Hij zingt in een band. Wat is de naam van die band?, was År&Dar. Weetje: Het debutalbum Du ligger med andra nu van År&Dar dateert alweer uit 2013.

  Alle prijswinnaars gefeliciteerd met jullie prijs.

  Recensies


  Ook deze maand heeft ons geweldige team van recensenten weer uitstekende recensies geschreven over verschillende series.


  Hier kun je lezen welke recensies er inmiddels zijn geschreven en welke serie je wellicht kunt overslaan of juist absoluut op je nog-te-kijken lijst kunt gaan zetten.

  Tips


  Series toevoegen, wijzigen en/of aanpassen; Hoe doe je dat?


  Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en /of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.

  Vacatures


  Gezocht: schrijvers voor recensies, nieuwsberichten en columns


  De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.

  Voor je Serieagenda


  Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht van juni 2020 die in week 26 van start of in première zullen gaan.  -

  Maandag 22 juni


  Borgen – Seizoen 1 – 3 (Netflix)
  Perry Mason (2020) – Seizoen 1 (Ziggo)

  -

  Dinsdag 23 juni


  21.00 – Monster Garage – Seizoen 6 (Discovery Channel)

  -

  Woensdag 24 juni


  18.00 – Stray Kids: Finding SKZ – Seizoen 2 (YouTube)
  24 - Complete serie (Netflix)

  -

  Zondag 28 juni


  21.00 – Flesh and Blood (2020) – Seizoen 1 (BBC First)

  Met overzichtelijke groet

  Mandy
  Leuk?
  3
  0
  Bekijk stemmen

  Reacties (0)

  Er zijn nog geen reacties geplaatst