Creepshow

6.5 / 10
45 min
Horror, Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.5 / 10
2seizoenen/6afleveringen/2019 - heden
NetwerkShudder
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2019 - heden
Netwerk:Shudder
Creepshow is een Amerikaanse anthologie horrorserie van de zender Shudder. De serie ging in première op 26 september 2019.

Een horror anthologieserie gebaseerd op de film "Creepshow" uit 1982, geschreven door Stephen King en geregisseerd door George A. Romero.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 2
0 / 0

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Creepshow.

Nieuws (11)

Week 26 is de week van waarschijnlijk de eerste hittegolf. Prima dus om met een ijskoud drankje een goede serie te gaan kijken. Maar eerst het nieuws uit week 25.
ma 22 juni
Vele series zijn verschoven of uitgesteld, maar wat er uitkomt in mei hebben we weer netjes voor je op een rijtje gezet.
wo 29 april
Comic Con is voor het eerst in 50 jaar afgelast. Series die een ander einde krijgen dan verwacht, omdat de productie is stilgelegd en de laatste afleveringen niet opgenomen konden worden. Maar voor de seriefan is er gelukkig nog genoeg te zien en lezen.
ma 20 april

Populaire reacties (1)

7
29 feb 2020
Creepy ja een beetje wel leuk omgezet 2 korte verhaaltjes in een x aardig om te zien