Solar Opposites

7.7 / 10
23 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
2seizoenen/16afleveringen/2020 - heden
NetwerkHulu
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:23 min2020 - heden
Genres:Animatie
Netwerk:Hulu
Solar Opposites is een Amerikaanse animatieserie te zien bij Hulu. De serie ging in première op 8 mei 2020.

De serie draait om een ​​familie van aliens uit een betere wereld die hun toevlucht moeten zoeken in Midden-Amerika. Ze zijn het oneens over de vraag of de aarde verschrikkelijk of ontzagwekkend is.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 8

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Solar Opposites.

Nieuws (5)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
5 apr 2021
2
Ook voor de maand april 20221 hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, welk seizoen of première en welke zender.
30 mrt 2021
Ook voor de maand maart hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en op welke zender.
27 feb 2021
1

Populaire reacties (1)

7
22 mrt 2021
Rick & Morty maar dan met aliens in de hoofdrol! Het is even wennen in het begin maar na een paar afleveringen hebben ze de smaak te pakken. Lekker absurd met snelle, intelligente humor en af en toe behoorlijk wat gore en bloed. Het is helaas niet zo grappig als Rick & Morty maar voor de fans van die serie is dit zeker een aanrader!

Vergelijkbare series

Futurama
3 stemmen
Family Guy
2 stemmen
Archer
2 stemmen