Leuk?
17
0
Bekijk stemmen

Nieuwe witchers in het tweede seizoen van The Witcher

Bedenker Lauren Schmidt heeft zich uitgesproken over het tweede seizoen van The Witcher, er zullen nieuwe witchers verschijnen in het tweede seizoen.

Het tweede seizoen van The Witcher gaat terug in de tijd en laat de jonge Geralt (Henry Cavill, The Tudors) zien. De makers vonden het interessant om Geralt terug te brengen naar zijn roots en te vertellen over waar hij vandaan komt. Bedenker Lauren Schmidt (The Umbrella Academy) kijkt zelf voornamelijk uit naar de introductie van nieuwe witchers in het nieuwe seizoen.

Als er nieuwe witchers komen, dan zullen er ook nieuwe acteurs verschijnen in de serie. Kim Bodnia ( Killing Eve) zal één van de nieuwe witchers spelen. Kristofer Hivju (Game of Thrones), Yasen Atour (The State (2017)), Agnes Born (Monster (2017)), Paul Bullion (Peaky Blinders), Thue Ersted Rasmussen (Dicte), Aisha Fabienne Ross (The Danish Girl) en Mecia Simson (The Hunt (2015)) zullen zich ook bij de cast voegen.


Henry Cavill als Geralt
Vorige aflevering
The Cost of Chaos
The Cost of Chaos
03x08
Leuk?
17
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_BlackBiker
16 jun 2020 16:10 - 22 sep 2021 04:49
Ik weet niet of ik dit zo'n goed idee vindt. Ik verheugde mij juist op een nieuw seizoen dat zou voortborduren op de relaties tussen de drie hoofdpersonen. Dit na het, voor sommigen, wat verwarrende 1e seizoen waarin al veel met tijd werd gespeeld.
Nu nog verder terug in de tijd? Hoe gaat het dan verder met Yennefer en Ciri?
Misschien zie ik het wel wat te somber in, maar als ze het zo gaan doen, hebben ze denk ik totaal niet door waar de mensen op zitten te wachten. Dat zou, persoonlijke mening(!), erg jammer zijn.
Reageer
avatar_BlackBiker
16 jun 2020 19:22
Bijgewerkt op: 22 sep 2021 04:49
Ik zag het te somber in. In het originele interview met The Wrap lees ik dat de drie karakters nu in dezelfde tijdlijn zitten, maar dat ze wel gebruik gaan maken van flashbacks en flash forwards om de verhalen te vertellen: "We get to do flashbacks, we get to do flash-forwards, we get to actually integrate time in a completely different way that we weren’t able to do in Season 1".
Maar het zal minder heftig zijn dan in het 1e seizoen.
We wachten (ongeduldig) af :-)
Reageer
The Witcher