Delen op social media
Trailer

Black-ish

7,6
Seriescore
Eerstvolgende aflevering
Datum nog onbekend.

Info

Bekijk trailer
Koop serie
Looptijd:2014 - ..
Duur:
Netwerk:ABC
Genres:Komedie
Black-ish is een Amerikaanse komedieserie van de zender ABC. De serie ging in première op 24 september 2014.

Andre 'Dre' Johnson heeft een geweldige baan, een beeldschone vrouw, vier kinderen en een prachtig huis in de buitenwijken. Maar is dit Afro-Amerikaanse gezin door al hun succes niet een beetje te goed geïntegreerd? Met behulp van zijn vader probeert Dre weer wat culturele identiteit terug te brengen in zijn familie. Hij wil weer terug naar zijn roots, maar dat alles met een positieve blik op de toekomst.

Acteurs

Nieuws (78)

Populaire reacties (3)

avatar_gumstarr
08 dec 2014 17:46 -
Na de Arnolds, de Conners, de Huxtables, de Seavers, de Keatons, de Tanners, de Dunphies, de Banksen, de Bundies, de Taylors en de Crawleys is er met de Johnsons weer een nieuwe familie wiens dagelijkse beslommeringen via de beeldbuis te volgen zijn. Lekker een beetje gluren bij de virtuele buren om te zien hoe zij omgaan met alle ellende die het zijn van een gezin met zich mee kan brengen.

Dre (niet de dokter) en Rainbow gaan lekker. Hij zet mensen aan het werk bij een groot reclamebureau en zij wroet als chirurg in opengereten lichamen. Ja natuurlijk is ze chirurg, anders zou dat wroeten wel heel erg onverantwoord zijn. Tussen al dat careerbuilding door hebben ze óók nog kans gezien om vier koters in elkaar te knutselen. Die kinderen groeien op in een voornamelijk blanke omgeving, waardoor Dre zich begint af te vragen of zij hun black roots wel genoeg meekrijgen.

In Amerika heeft – voornamelijk de eerste aflevering van – deze serie nogal wat stof doen opwaaien. Hij zou racistisch zijn en een karikatuur neerzetten van de donkere Amerikaan. Ik vertel dit er natuurlijk alleen maar even bij, zodat de twijfelende lezers onder jullie nu helemáál benieuwd zijn naar dit stukje lachwerk. Stelletje sensatiezoekers. De realiteit is dat deze tere zieltjes gewoon moeten inzien dat Black-ish een hele grappige serie is. Niets meer, niets minder. Een serie waarin naast de universele dagelijkse bezigheden van de mensch inderdaad ook ruimte is voor straight je het haar van je dochter wel of niet, kennen donkere mensen elkaar écht allemaal en hoe zit het nou met the nod? Ik vind het leuk en ik denk jullie ook.
Reageer
avatar_patrick_1987
07 okt 2014 01:48 -
Net de eerste aflevering gezien, en ben behoorlijk onder de indruk, hopelijk blijft deze serie goed scoren, met een mooie opening van 11,1 miljoen kijkers, hopelijk blijft de kijkcijfers stabiel, bij voorspelling van de redactie word geschat op 73 procent dat deze serie vernieuwd word, hopelijk zitten ze er naast.
Reageer
avatar_patrick_1987
07 okt 2014 01:49 -
Bedoel gecanceld lol
Reageer

Afleveringen en seizoenen

Eerstvolgende aflevering
Datum nog onbekend.
05x22
14 mei 2019
05x23
21 mei 2019
05x24
21 mei 2019
Seizoen 4
0/23
Seizoen 5
0/24
Seizoen 6
0/0

Recensies (2)

7.5
Black-ish - Seizoen 2
11 sep 2018
In een tijd waarin we continu series kunnen bingen via diensten als Netflix en Videoland is het niet zo gek dat we een hele serie binnen een maand uitgekeken hebben. Black-ish is daar voor mij een goed voorbeeld van. Met afleveringen die slechts twintig minuten durende en maar drie seizoenen op...
8
Black-ish - Eerste aflevering
27 sep 2014
Het moet gek lopen wil Black-ish niet een van de betere komedies worden van het televisieseizoen 2014-2015. De serie heeft een sympathieke hoofdrolspeler in Anthony Anderson. Daarnaast heb ik het idee dat Black-ish weet wat het wil zijn. Dat is heel belangrijk! Veel pilots zijn nog zoekende....

Video's (102)

Black-ish 5x16 Promo
Geplaatst op 26 maart 2019, 22:30
Black-ish 5x16 Promo "Enough is Enough" (HD) ft. Katt Williams
Black-ish 5x06 Promo
Geplaatst op 27 november 2018, 14:15
Black-ish 5x06 Promo "Stand Up, Fall Down" (HD)

Kijkcijfers Amerika

Vergelijkbare series

De serie suggesties worden geladen
Zijn de serie suggesties er nu nog niet? We zijn druk bezig om ze te zoeken. Volgende keer iets minder snel naar beneden scrollen, dank je wel.