Black-ish

7.6 / 10
23 min
Comedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
8seizoenen/175afleveringen/2014 - 2022 
NetwerkABC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:23 min20142022 (Beëindigd)
Genres:Comedy
Netwerk:ABC
Black-ish is een Amerikaanse komedieserie van de zender ABC. De serie ging in première op 24 september 2014.

Andre 'Dre' Johnson heeft een geweldige baan, een beeldschone vrouw, vier kinderen en een prachtig huis in de buitenwijken. Maar is dit Afro-Amerikaanse gezin door al hun succes niet een beetje te goed geïntegreerd? Met behulp van zijn vader probeert Dre weer wat culturele identiteit terug te brengen in zijn familie. Hij wil weer terug naar zijn roots, maar dat alles met een positieve blik op de toekomst.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 24
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 24
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 24
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 23
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 23
Seizoen 5
Seizoen 6
0 / 23
Seizoen 6
Seizoen 7
0 / 21
Seizoen 7
Seizoen 8
0 / 13
Seizoen 8

Populaire reacties (3)

avatar gumstarr
7
8 dec 2014
Na de Arnolds, de Conners, de Huxtables, de Seavers, de Keatons, de Tanners, de Dunphies, de Banksen, de Bundies, de Taylors en de Crawleys is er met de Johnsons weer een nieuwe familie wiens dagelijkse beslommeringen via de beeldbuis te volgen zijn. Lekker een beetje gluren bij de virtuele buren om te zien hoe zij omgaan met alle ellende die het zijn van een gezin met zich mee kan brengen.

Dre (niet de dokter) en Rainbow gaan lekker. Hij zet mensen aan het werk bij een groot reclamebureau en zij wroet als chirurg in opengereten lichamen. Ja natuurlijk is ze chirurg, anders zou dat wroeten wel heel erg onverantwoord zijn. Tussen al dat careerbuilding door hebben ze óók nog kans gezien om vier koters in elkaar te knutselen. Die kinderen groeien op in een voornamelijk blanke omgeving, waardoor Dre zich begint af te vragen of zij hun black roots wel genoeg meekrijgen.

In Amerika heeft – voornamelijk de eerste aflevering van – deze serie nogal wat stof doen opwaaien. Hij zou racistisch zijn en een karikatuur neerzetten van de donkere Amerikaan. Ik vertel dit er natuurlijk alleen maar even bij, zodat de twijfelende lezers onder jullie nu helemáál benieuwd zijn naar dit stukje lachwerk. Stelletje sensatiezoekers. De realiteit is dat deze tere zieltjes gewoon moeten inzien dat Black-ish een hele grappige serie is. Niets meer, niets minder. Een serie waarin naast de universele dagelijkse bezigheden van de mensch inderdaad ook ruimte is voor straight je het haar van je dochter wel of niet, kennen donkere mensen elkaar écht allemaal en hoe zit het nou met the nod? Ik vind het leuk en ik denk jullie ook.
avatar patrick_1987
7
7 okt 2014
Net de eerste aflevering gezien, en ben behoorlijk onder de indruk, hopelijk blijft deze serie goed scoren, met een mooie opening van 11,1 miljoen kijkers, hopelijk blijft de kijkcijfers stabiel, bij voorspelling van de redactie word geschat op 73 procent dat deze serie vernieuwd word, hopelijk zitten ze er naast.

Vergelijkbare series

Modern Family
10 stemmen
Grown-ish
9 stemmen
Mixed-ish
4 stemmen
Friends
3 stemmen
Black-ish