The Mallorca Files

6.1 / 10
45 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.1 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2019 - heden
NetwerkBBC One
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2019 - heden
Genres:Detective
Netwerk:BBC One
The Mallorca Files is een Britse detectiveserie van de zender BBC One. De serie ging in première op 25 november 2019.

Te midden van de levendige internationale gemeenschap van het gelijknamige Spaanse eiland, draait het in The Mallorca Files om de botsing van persoonlijkheden tussen een Britse en een Duitse detective met zeer verschillende benaderingen van politiewerk. Maar ondanks - of misschien vanwege - hun zeer verschillende benaderingen, vormen de speurneuzen een perfect complementair partnerschap terwijl ze elke week proberen een nieuwe misdaad op het eiland op te lossen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (1)

The Mallorca Files - Eerste aflevering

7

Nieuws (5)

Liar, Castlevania, Oogappels, Westworld, Elite, Ozark deze en veel meer series die zullen starten in maart 2020
vr 28 februari
Uitslag Serie van het Jaar, een podcast special, castingnieuws, nieuwe series en pilots; kortom er kwam weer veel nieuws uit in de week van 10 tot en met 16 februari.
ma 17 februari
The Mallorca Files is een nieuwe Britse detectiveserie van de zender BBC One. De serie ging in première op 25 november 2019.
ma 10 februari

Populaire reacties (1)

5
24 mrt 2020
Ik heb de eerste aflevering gezien. Het brengt mij gelijk terug naar een jaren 70 Amerikanse tv-serie (de versierders), vrolijk deuntje bij intro en tussendoor. Voorspelbaar duo. Wordt nergens spannend. Je vergeet snel dat je deze aan het kijken bent, zoveel betere crimes momenteel te zien.