Innan Vi Dör

8.2 / 10
60 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.2 / 10
2seizoenen/18afleveringen/2017 - heden
NetwerkSVT1
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:60 min2017 - heden
Genres:Misdaad
Netwerk:SVT1
Innan Vi Dör is een Zweedse misdaadserie van de zender SVT1. De serie ging in première op 15 januari 2017.

Hanna is een in verval geraakte agente binnen het team georganiseerde misdaad van de politie in Stockholm. Haar zoon heeft alle banden met haar verbroken omdat zij ervoor zorgde dat hij werd gearresteerd en dien ten gevolge een straf van twee jaar uitzit vanwege drugsbezit. Als haar geliefde en collega wordt ontvoerd moet Hanna zijn undercover onderzoek overnemen. Zij zal niet alleen toe moeten treden tot een criminele motorbende maar ze moet tevens een andere infiltrant beschermen. Om een gewelddadige overname in de criminele onderwereld te voorkomen zal zij moeten vechten voor het leven van haar zoon en een andere familie breken om dat van haarzelf te redden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 8

Recensies (4)

Innan Vi Dör (Before We Die) - Seizoen 2

6

Before We Die - Seizoen 1 (DVD)

7.5

Nieuws (6)

Week 26 is de week van waarschijnlijk de eerste hittegolf. Prima dus om met een ijskoud drankje een goede serie te gaan kijken. Maar eerst het nieuws uit week 25.
22 jun 2020
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Innan Vi Dör. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
12 jun 2020
Eind volgende maand verschijnt het tweede seizoen van Before We Die op NPO Plus. Kort daarna is het seizoen ook wekelijks te volgen op NPO 3.
5 apr 2020

Populaire reacties (5)

10
11 nov 2017
Geweldige serie, eindelijk weer eens het niveau van The Killing en The Bridge.
Spannend vanaf deel 1 t/m deel 10.
9
04 feb 2018
Fantastische serie. Aan het einde van aflevering 9 een gigantische twist die de gebeurtenissen in de hele serie in een heel andere licht plaatst en meteen stuk geloofwaardiger maakt. Meesterwerk!

Vergelijkbare series

Lie to Me
3 stemmen
Arrow
3 stemmen
Modus
3 stemmen
Sthlm Rekviem
3 stemmen
Fringe
2 stemmen
The Mentalist
2 stemmen