Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Twee dramaseries vernieuwd door Netflix

Netflix heeft een Spaanse dramaserie en een Zuid-Afrikaanse dramaserie vernieuwd met een tweede seizoen.

De Spaanse serie Valeria krijgt een nieuw seizoen van Netflix. De serie ging 8 mei in première en wordt vernieuwd met een tweede seizoen. Valeria is gebaseerd op de romans van Elisabet Benavent en draait om een schrijver in een creatieve- en huwelijkscrisis, die steun vindt bij haar drie beste vrienden.


Valeria

Ook de Zuid-Afrikaanse serie Blood & Water is vernieuwd met een tweede seizoen door de streamingdienst. De dramaserie volgt de zestienjarige Puleng Khumalo (Ama Qamata), een slimme en pro-actieve studente die zich laat transfereren naar Parkhurst College. Daar wil ze de zeventien jaar oude cold case'van haar vermiste zus onderzoeken, die vlak na haar geboorte verdween. Queen Sono, een andere Zuid-Afrikaanse serie werd kortgeleden ook verlengd met een tweede seizoen door Netflix.


Blood & Water
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

TBS heeft de Amerikaanse komedieserie Miracle Workers (2019), met Daniel Radcliffe (The Simpsons), vernieuwd met een derde seizoen.
Vandaag, 12:00
NPO heeft een trailer uitgebracht voor de Nederlandse dramaserie Commando’s van NPO, die eind augustus in première gaat.
Vandaag, 11:00
1
Eerder dit jaar werd de première van The Undoing uitgesteld, maar HBO heeft nu een nieuwe premièredatum bekend gemaakt. Eind oktober gaat de serie van start.
Vandaag, 10:00
We kregen tijdens Comic Con al een voorproefje, in de vorm van een teaser van The Boys, nu is er een trailer.
Vandaag, 09:00
Grey's Anatomy, de langlopende ziekenhuisserie van ABC krijgt er drie vaste castleden bij.
Gisteren, 16:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Friheden. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
2