Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Twee dramaseries vernieuwd door Netflix

Netflix heeft een Spaanse dramaserie en een Zuid-Afrikaanse dramaserie vernieuwd met een tweede seizoen.

De Spaanse serie Valeria krijgt een nieuw seizoen van Netflix. De serie ging 8 mei in première en wordt vernieuwd met een tweede seizoen. Valeria is gebaseerd op de romans van Elisabet Benavent en draait om een schrijver in een creatieve- en huwelijkscrisis, die steun vindt bij haar drie beste vrienden.


Valeria

Ook de Zuid-Afrikaanse serie Blood & Water is vernieuwd met een tweede seizoen door de streamingdienst. De dramaserie volgt de zestienjarige Puleng Khumalo (Ama Qamata), een slimme en pro-actieve studente die zich laat transfereren naar Parkhurst College. Daar wil ze de zeventien jaar oude cold case'van haar vermiste zus onderzoeken, die vlak na haar geboorte verdween. Queen Sono, een andere Zuid-Afrikaanse serie werd kortgeleden ook verlengd met een tweede seizoen door Netflix.


Blood & Water
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Ziggo is een van de vele aanbieders voor Nederlandse zenders op de televisie. Toch maken niet alle abonnees gebruik van de Ziggo Go app. Deze app biedt de mogelijkheid om ook via een tablet of smartphone televisie te kijken.
Vandaag, 11:00
Ook in de week van 11 tot en met 17 januari hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 02 van 2021.
Vandaag, 09:00
1
OWN heeft Tyler Perry's The Haves and the Have Nots beëindigd, er zal geen negende seizoen van de Amerikaanse dramaserie verschijnen.
Gisteren, 13:00
Young Rock en The Kenan Show gaan midden februari in première bij NBC. Het tweede seizoen van Zoey's Extraordinary Playlist gaat voorlopig op pauze.
Gisteren, 12:00
Het is bekend wie de hoofdrollen gaan vervullen in de seriebewerking van I Know What You Did Last Summer, die vorig jaar werd besteld door Amazon Prime Video.
zaterdag, 14:00
1
Pistol is gebaseerd op het memoir Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol van de legendarische Sex Pistols gitarist Steve Jones.
zaterdag, 13:00
1