The Sinner

7.9 / 10
44 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Vierde seizoen voor The Sinner

Rechercheur Harry Ambrose keert terug voor een nieuwe zaak. USA Network heeft de anthologieserie een vierde seizoen gegeven.

The Sinner is een anthologieserie gebaseerd op het boek van Petra Hammesfahr en is in Nederland te kijken via Netflix, waar de eerste twee seizoenen te zien zijn. Hoofdpersonage Harry Ambrose wordt gespeeld door Bill Pulman (1600 Penn). Het onlangs uitgezonden derde seizoen op USA Network trok een gemiddelde van 651.000 kijkers en is daarmee een middenmotor qua kijkcijfers voor het netwerk. Het vierde seizoen zal ergens in 2021 op USA Network verschijnen. Seizoen drie zal vanaf vrijdag 19 juni te zien zijn in Nederland via Netflix.

In het eerste seizoen van The Sinner gaat rechercheur Harry Ambrose op onderzoek uit, nadat de jonge Cora Tannetti een man dodelijk verwond tijdens een dag op het strand. In het tweede seizoen gaat rechercheur Ambrose terug naar zijn geboortestad nadat een dertienjarige jongen heeft bekend een stel te hebben vergiftigd. In het derde seizoen onderzoekt Ambrose een dodelijk auto-ongeluk in New York. Al gauw brengt dit een veel grotere en verontrustende zaak aan het licht. Kijk hieronder naar een trailer voor seizoen drie.

Vorige aflevering
Part VIII
Part VIII
03x08
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

NPO heeft een trailer uitgebracht voor de Nederlandse dramaserie Commando’s van NPO, die eind augustus in première gaat.
Vandaag, 11:00
Eerder dit jaar werd de première van The Undoing uitgesteld, maar HBO heeft nu een nieuwe premièredatum bekend gemaakt. Eind oktober gaat de serie van start.
Vandaag, 10:00
We kregen tijdens Comic Con al een voorproefje, in de vorm van een teaser van The Boys, nu is er een trailer.
Vandaag, 09:00
Grey's Anatomy, de langlopende ziekenhuisserie van ABC krijgt er drie vaste castleden bij.
Gisteren, 16:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Friheden. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
2
Hulu heeft ook aangekondigd dat Nine Perfect Strangers nog een aanvulling krijgt op de cast.
Gisteren, 14:00