Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Hulu bestelt Dopesick van Danny Strong en Warren Littlefield

Hulu heeft Dopesick van Danny Strong en Warren Littlefield besteld. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Beth Macy.

Dopesick zal in totaal uit acht afleveringen bestaan. Michael Keaton (The Company) gaat de hoofdrol vervullen en zal daarnaast ook dienen als uitvoerend producent. Het project is afkomstig van Danny Strong (Empire) en Warren Littlefield (The Handmaid's Tale) en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Beth Macy. Barry Levinson (Killing Fields) gaat regisseren.

Dopesick wordt beschreven als een aangrijpende en meeslepende blik op het epicentrum van Amerika's strijd tegen opioïdeverslavingen. Keaton speelt een ouderwetse arts, Samuel Finnix. Hij runt met veel liefde en medeleven zijn eigen praktijk, maar hij raakt verwikkeld in het dodelijke geheim van Big Pharma. De serie wordt in 2021 verwacht.


Michael Keaton
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Er komen nog zes nieuwe afleveringen van Black-ish bij. ABC heeft naast de eerder bestelde vijftien afleveringen nog zes nieuwe afleveringen besteld.
Vandaag, 12:00
NBC heeft een pilot besteld van Sovereign, over een inheemse Amerikaanse familie. De serie is afkomstig van Emmy award winnende Ava DuVernay.
Vandaag, 11:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zevende (achtste) seizoen van Strike Back. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
Er zal geen derde seizoen van Mindhunter verschijnen bij Netflix, uitvoerend producent David Fincher sprak zich uit over de toekomst van de misdaadserie.
Gisteren, 12:00
1
De nieuwe Amerikaanse misdaadserie Your Honor (US) gaat begin december in première bij Showtime. Er is ook een trailer te bekijken.
Gisteren, 11:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de complete serie inclusief film van Downton Abbey. We geven twee blue ray’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
vrijdag, 16:00
5