The Baker and the Beauty

7.4 / 10
43 min
Romantiek, Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.4 / 10
1seizoenen/9afleveringen/2020 - heden
NetwerkABC
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:43 min2020 - heden
Netwerk:ABC
The Baker and the Beauty is een Amerikaanse romantische dramedyserie van de zender ABC. De serie ging in première op 13 april 2020.

The Baker and the Beauty volgt het onmogelijke Miami liefdesverhaal tussen een eenvoudige bakker en een internationale superster. Noa Hollander heeft het allemaal: ze is de beroemdste vrouw van het land, de mooie dochter van een vastgoedmagnaat, een succesvol model met een internationale carrière en tot nu toe de helft van een Hollywood-machtspaar. De zoon van Cubaanse immigranten, Daniel Garcia, is een eenvoudige jongen die nog steeds bij zijn ouders woont en bij de familiebakkerij werkt. Een toevallige ontmoeting in een chique restaurant - waar Daniel al dan niet een huwelijksaanzoek zal doen aan zijn gewillige vriendin met wie hij acht jaar een relatie heeft en waar Noa speculaties over een breuk met haar Hollywood-geliefde vermijdt - leidt tot onverwachte vonken en een nog onwaarschijnlijk liefdesverhaal. Kan hun liefde haar jet-setting levensstijl, haar aanmatigende agent, zijn wereldvreemde familie, zowel hun exen als de media overleven?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 9

Recensies (1)

The Baker and the Beauty - Eerste aflevering

6.5

Nieuws (4)

ABC heeft de Amerikaanse dramaserie For Life vernieuwd met een tweede seizoen. The Baker and the Beauty krijgt geen tweede seizoen van het netwerk.
17 jun 2020
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
10 jun 2020
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
28 mei 2020