The Baker and the Beauty

-
40 min
Romantiek, Dramedy
Volg deze serie
1seizoenen/0afleveringen/2020 - heden
NetwerkABC
1x1 13 april 2020Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:40 min2020 - heden
Netwerk:ABC
The Baker and the Beauty is een Amerikaanse romantische dramedyserie van de zender ABC. De serie ging in première op.

The Baker and the Beauty volgt het onmogelijke Miami liefdesverhaal tussen een eenvoudige bakker en een internationale superster. Noa Hollander heeft het allemaal: ze is de beroemdste vrouw van het land, de mooie dochter van een vastgoedmagnaat, een succesvol model met een internationale carrière en tot nu toe de helft van een Hollywood-machtspaar. De zoon van Cubaanse immigranten, Daniel Garcia, is een eenvoudige jongen die nog steeds bij zijn ouders woont en bij de familiebakkerij werkt. Een toevallige ontmoeting in een chique restaurant - waar Daniel al dan niet een huwelijksaanzoek zal doen aan zijn gewillige vriendin met wie hij acht een relatie heeft en waar Noa speculaties over een breuk met haar Hollywood-geliefde vermijdt - leidt tot onverwachte vonken en een nog onwaarschijnlijk liefdesverhaal. Kan hun liefde haar jet-setting levensstijl, haar aanmatigende agent, zijn wereldvreemde familie, zowel hun exen als de media overleven?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 0

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Baker and the Beauty.

Nieuws (3)

ABC heeft de plannen voor midseason bevestigd. De Alfabet-zender schuift met de series op de donderdagavond.
vr 22 november
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 13 tot en met 19 mei voor je op een rijtje gezet.
20 mei 2019
ABC heeft twee nieuwe series besteld: de dramedy The Baker and the Beauty en de dramaserie Emergence.
13 mei 2019
2

Vergelijkbare series