Condor

7.8 / 10
43 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.8 / 10
2seizoenen/20afleveringen/2018 - heden
NetwerkC More
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min2018 - heden
Genres:Thriller
Netwerk:C More
Condor is een Amerikaanse spionagethriller serie van de zender C More (voorheen AUDIENCE Network). De serie ging in première op 6 juni 2018.

Het idealisme van de jonge CIA-analist Joe Turner laat zich testen als hij op een verschrikkelijk maar geniaal plan stuit dat het leven van miljoenen mensen bedreigt. Geïnspireerd op Sydney Pollack’s 1975 politieke Thriller Three Days of the Condor.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 10

Recensies (2)

Condor - Seizoen 1

6

Condor - Eerste aflevering

7.5

Nieuws (16)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 13 juli
Vanwege het weinige aanbod in augustus staat er in dit overzicht ook de series die in die maand zullen starten of in première gaan. Hou het nieuws en de weekoverzichten in de gaten voor meer datums in augustus.
ma 29 juni
Week 26 is de week van waarschijnlijk de eerste hittegolf. Prima dus om met een ijskoud drankje een goede serie te gaan kijken. Maar eerst het nieuws uit week 25.
ma 22 juni

Populaire reacties (3)

8
13 aug 2020
Top serie. Na iedere aflevering weer zin om de volgende te bekijken. Vol clichés, maar dat boeit mij niet. Ik hou van dit soort series.
7
16 sep 2018
Het is idd wel 'n serie van 13 in een dozijn. Conspiracy and all..! Maar wel 'n spannende & met : William Hurt ;)

Vergelijkbare series

Quantico
5 stemmen
Bodyguard
4 stemmen
Dexter
1 stem