De Man Met De Hamer (2013)

6.7 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
6.7 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2013 - 2013 
NetwerkRTL 4
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20132013 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:RTL 4
De Man Met De Hamer (2013) is een Nederlandse dramaserie van de zender RTL 4. De serie ging in première op 15 september 2013.

Na ruim twintig jaar afwezigheid staat de energieke Kasper totaal onverwacht op de stoep bij het veilinghuis van zijn vader. Die is op zijn zachts gezegd onaangenaam verrast. Kasper vertrok destijds om duistere redenen met de noorderzon naar het buitenland, maar wil nu graag - tot groot ongenoegen van zijn vader - zijn leven in Nederland weer oppakken. Terwijl zich tussen de twee een haat-liefdeverhouding ontwikkelt, wordt stukje bij beetje ontrafeld wat zich vroeger in de familie heeft afgespeeld en wat de werkelijke reden is dat Kasper ooit halsoverkop zijn ouderlijk huis heeft verlaten. Beide heren blazen los van elkaar regelmatig even stoom af in koffiehuis Van Baaren, waar het bemoeizuchtige echtpaar Greetje en Tonnie van Baaren de scepter zwaait. Greetje doet naast haar werk in het koffiehuis ook huishoudelijk werk bij Arend.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie De Man Met De Hamer (2013).

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem
Sherlock
1 stem
De Man Met De Hamer (2013)