Condor

7.8 / 10
43 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Condor vanaf juli op Videoland

Het tweede seizoen van de Amerikaanse spionagethriller serie Condor verschijnt in juli op Videoland.

Aan de originals van AUDIENCE Network kwam een einde, nadat het netwerk in januari werd beëindigd. Het tweede seizoen van Condor werd niet meer uitgezonden, maar in juni ging de lokale streamingsite PickboxNow het seizoen zenden. Het tweede seizoen van Condor is vanaf 16 juli te bekijken op Videoland.

In Condor stuit de jonge CIA-analist Joe Turner op een verschrikkelijk maar geniaal plan, dat het leven van miljoenen mensen bedreigt. De serie is geïnspireerd op de politieke Thriller Three Days of the Condor van Sydney Pollack uit 1975.

Vorige aflevering
Not Necessarily to Lose
Not Necessarily to Lose
02x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Helgoned
22 jun 2020 15:41 -
Goed nieuws! Eerste seizoen vond ik prima.
Reageer

Laatste nieuws

Amazon Prime Video heeft de premièredatum van het zevende, tevens laatste, seizoen van de Amerikaanse detectiveserie Bosch bekend gemaakt.
Gisteren, 16:00
Charlotte Brändström (The Witcher) zal ook aanwezig zijn bij de opnames van The Lord of the Rings, zij gaat namelijk twee afleveringen regisseren.
Gisteren, 15:00
Het tweede seizoen van Beau Séjour is volgende maand te bekijken bij NPO. Het seizoen zal eerst verschijnen bij NPO Plus, daarna bij NPO 3 en op NPO Start.
Gisteren, 14:00
Dertig originals van Quibi, waaronder #Freerayshawn, zullen binnenkort verschijnen bij de streaminservice Roku. Later dit jaar verschijnen er nog meer titels.
Gisteren, 13:00
De Amerikaanse misdaadserie Panic gaat binnenkort in première bij Amazon Prime Video. De streamingservice geeft vast een voorproefje met de trailer.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03