The Alienist

7.6 / 10
47 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

The Alienist: Angel of Darkness eerder in première

Het tweede seizoen van The Alienist, The Alienist: Angel of Darkness, gaat eerder dan gepland in première. Het seizoen zou oorspronkelijk 26 juli van start gaan.

Eind mei werd bekend gemaakt dat het tweede seizoen van The Alienist, met als ondertitel The Alienist: Angel of Darkness, 26 juli van start zou gaan bij TNT. Het netwerk heeft bekend gemaakt dat de serie eerder begint dan gepland, vanaf 19 juli verschijnen er elke week twee afleveringen van het tweede seizoen bij TNT.

In The Alienist: Angel of Darkness draait het om een ander verhaal, dan in het eerste seizoen. Sara (Dakota Fanning, Taken) heeft haar eigen detectivebureau geopend. Samen met Kreizler (Daniel Brühl, Marvel's The Falcon and the Winter Soldier) en Moore (Luke Evans, The Great Train Robbery) gaat ze op zoek naar Ana Linares, de gekidnapte baby van een Spaanse consulair.

Vorige aflevering
Memento Mori
Memento Mori
02x06
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Freeform heeft de Amerikaanse fantasieserie Siren (2018) gecanceld, er komt geen vierde seizoen.
Vandaag, 10:00
2
Amy Adams (Sharp Objects) en Adam McKay (Succession) werken samen aan een nieuwe serie, genaamd Kings Of America, voor Netflix.
Gisteren, 14:02
AMC wilt de roman Sorcerers van Maurice Broaddus en Otis Whitaker bewerken tot een serie. De rechten liggen al bij het netwerk.
Gisteren, 13:00
Sony Pictures Television werkt aan een sequel, met een deel van de originele cast, van de Amerikaanse komedieserie Who's the Boss uit 1984.
Gisteren, 12:00
CBS All Access heeft de plannen voor de premières van de nieuwe series The Stand, The Man Who Fell To Earth, The Harper House en Guilty Party bekend gemaakt.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
dinsdag, 15:00