The Alienist

7.7 / 10
47 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

The Alienist: Angel of Darkness eerder in première

Het tweede seizoen van The Alienist, The Alienist: Angel of Darkness, gaat eerder dan gepland in première. Het seizoen zou oorspronkelijk 26 juli van start gaan.

Eind mei werd bekend gemaakt dat het tweede seizoen van The Alienist, met als ondertitel The Alienist: Angel of Darkness, 26 juli van start zou gaan bij TNT. Het netwerk heeft bekend gemaakt dat de serie eerder begint dan gepland, vanaf 19 juli verschijnen er elke week twee afleveringen van het tweede seizoen bij TNT.

In The Alienist: Angel of Darkness draait het om een ander verhaal, dan in het eerste seizoen. Sara (Dakota Fanning, Taken) heeft haar eigen detectivebureau geopend. Samen met Kreizler (Daniel Brühl, Marvel's The Falcon and the Winter Soldier) en Moore (Luke Evans, The Great Train Robbery) gaat ze op zoek naar Ana Linares, de gekidnapte baby van een Spaanse consulair.

Vorige aflevering
Better Angels
Better Angels
02x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Op 18 januari 2021 werden de genomineerden bekend gemaakt voor de 26ste Critics' Choice Television Award. Op 7 maart 2021 zullen de prijzen worden uitgereikt.
Vandaag, 14:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Oogappels. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 13:00
De productie van het eerste seizoen is nog niet eens afgerond, toch hebben BBC en Amazon de Britse komedieserie al vernieuwd met een tweede seizoen.
Vandaag, 10:00
1
Het vijfde seizoen van Queen Sugar gaat volgende maand in première, maar OWN heeft de Amerikaanse dramaserie nu al vernieuwd met een zesde seizoen.
Vandaag, 09:00
Ziggo is een van de vele aanbieders voor Nederlandse zenders op de televisie. Toch maken niet alle abonnees gebruik van de Ziggo Go app. Deze app biedt de mogelijkheid om ook via een tablet of smartphone televisie te kijken.
Gisteren, 11:00
Ook in de week van 11 tot en met 17 januari hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 02 van 2021.
Gisteren, 09:00
2