Undercover

8.1 / 10
50 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Undercover krijgt een prequel film over Ferry Bouman

Goed nieuws voor de kijkers die geen genoeg kunnen krijgen van de Belgisch-Nederlandse misdaadserie Undercover, met Frank Lammers en Elise Schaap.

Netflix werkt aan een prequel film van de serie Undercover. De film is vernoemd naar Ferry, het personage uit de serie die wordt gespeeld door Frank Lammers (Als De Dijken Breken). Het is nog niet bekend wanneer de film te zien is, maar het tweede seizoen van Undercover verschijnt in september.

De film begint in 2006 in Amsterdam, waar de bende waar Ferry Bouman (Frank Lammers) voor werkt wordt overvallen en de zoon van drugsbaron Ralph Brink ernstig gewond raakt. Ferry moet na een lange tijd terug keren naar zijn geboortestreek Brabant, daar leert hij zijn buurvrouw Danielle (Elise Schaap, Familie Kruys) kennen.Nico Moolenaar is de showrunner van Undercover en heeft samen met Bart Uytdenhouwen (Spitsbroers) het scenario geschreven. Cecilia Verheyden (die ook het tweede seizoen van Undercover regisseert) gaat de film regisseren.
Vorige aflevering
Soldiers of Love
Soldiers of Love
02x03
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Inter
19 jun 2020 13:07 -
Heeft ie verdiend, goeie gozer die Ferry Bouman
Reageer
avatar_JanWillemK
19 jun 2020 21:53
Bijgewerkt op: 19 jun 2020 21:53
Frank Lammers is een goeie gozer, Ferry Bouman is een crimineel (;
Reageer
avatar_Inter
20 jun 2020 06:21
Hahaha dat bedoelde ik ook idd:P
Reageer

Laatste nieuws

Vanaf begin oktober is het eerste seizoen van de Amerikaanse fantasieserie Siren (2018) met Eline Powell (Game of Thrones) te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
Vandaag, 16:00
Hoofdrolspeelster Liv Tyler verlaat de Amerikaanse dramaserie 9-1-1: Lone Star voor het tweede seizoen, mogelijk door de gevolgen van het coronavirus.
Vandaag, 15:00
Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
Gisteren, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
De reboot van Pretty Little Liars, Pretty Little Liars: Original Sins van Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) is besteld door HBO Max.
Gisteren, 10:02
1