White House Farm

7.7 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2020 - 2020 
NetwerkITV
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min20202020 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
Netwerk:ITV
White House Farm is een Britse misdaadserie van de zender ITV. De serie ging in première op 8 januari 2020.

Feitelijk drama gebaseerd op de beruchte moorden op Whitehouse Farm en het daaropvolgende politieonderzoek en de rechtszaak.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (1)

White House Farm - Seizoen 1 (DVD)

7.5

Nieuws (4)

Hoewel hier in Nederland de corona-maatregelen worden versoepeld is er in een Amerika nog een behoorlijk aantal besmettingen elke dag. We weten dan ook nog steeds niet wanneer sommige series in productie zullen gaan.
29 jun 2020
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van White House Farm. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
18 jun 2020
De Britse misdaadserie White House Farm, met Mark Addy (Game of Thrones) en Stephen Graham (Line of Duty), is vanaf juni te zien bij NPO.
26 mei 2020

Populaire reacties (1)

8
28 jun 2020
Het is gebaseerd op een werkelijk gebeurd familiedrama waarbij 5 mensen overlijden in één huis. Ik heb dit toen gemist en het maakte mij daarom wel nieuwsgierig hoe dit heeft kunnen plaatsvinden. Ik vergat even dat dna toen nog niet werd ingezet en politie soms nog anders te werk gingen. Leuk om te zien dat er in de disco op de muziek van toen werd gedanst, Franky goes to Hollywood. Goed geacteerd, Engels dus niet over the top. Boeiend tot het eind.

Vergelijkbare series

Bancroft
3 stemmen
Dexter
1 stem
Sherlock
1 stem
Homeland
1 stem
Arrow
1 stem