Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

East Wing met Debra Messing in productie bij Starz

East Wing, van Ali Wentworth en Liz Tuccillo gaat in productie bij Starz. Debra Messing vervult de hoofdrol.

Ali Wentworth (Nightcap) en Liz Tuccillo (Divorce (2016) bedachten en schreven East Wing. De serie is gebaseerd op de ervaringen van de moeder van Wentworth. Zij was tijdens het presidentschap van Ronald Reagan in jaren tachtig sociaal secretaris in het Witte Huis.

East Wing draait om Hollis Carlisle (Debra Messing), ze is gastvrouw in het Witte huis en jongleert met een dreigende echtgenoot, rebelse kinderen, de stafchef van Nancy Reagan en een sociale angststoornis. Debra Messing (Will & Grace) vervult dus de hoofdrol in de serie. Daarnaast is Wentworth ook te zien in de serie. Zij zal Kelly Forbes, Hollis Carlisle beste vriendin spelen.


Debra Messing
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is bekend wie de hoofdrollen gaan vervullen in de seriebewerking van I Know What You Did Last Summer, die vorig jaar werd besteld door Amazon Prime Video.
Vandaag, 14:00
Pistol is gebaseerd op het memoir Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol van de legendarische Sex Pistols gitarist Steve Jones.
Vandaag, 13:00
Beau Willimon (House of Cards (2013)) werkt aan een nieuwe serie, die gebaseerd is op het bordspel Risk van Hasbro.
Vandaag, 10:00
Nog voor de première van het vijfde seizoen is Animal Kingdom (2016) vernieuwd met een zesde, tevens laatse, seizoen.
Vandaag, 09:00
Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2020-2021, dus ongeveer van september 2020 tot september 2021 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2021-2022.
Gisteren, 15:00
Scott Frank (The Queen's Gambit) werkt samen met Johan Renck (Chernobyl) voor The CW aan een seriebewerking van het boek The Sparrow.
Gisteren, 13:00
6