How to Sell Drugs Online (Fast)

7.3 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen How to Sell Drugs Online (Fast) eind juli bij Netflix

Netflix heeft How to Sell Drugs Online (Fast) vernieuwd met een tweede seizoen. Het seizoen is eind juli te bekijken bij de streamingdienst.

Netflix heeft aangekondigd dat er een tweede seizoen van How to Sell Drugs Online (Fast) komt. De serie ging vorig jaar mei in première. Het nieuwe seizoen van de Duitse komedieserie is vanaf 21 juli te bekijken bij Netflix.

How to Sell Drugs Online (Fast) draait om Moritz (Maximilian Mundt, Nord bei Nordwest), die samen met zijn beste vriend Lenny (Danilo Kamber, Unter anderen Umständen) een online drugsmarkt begint. Hun zaakje groeit uit tot een onverwacht succesvolle handel. Al snel worden ze geconfronteerd met standaard problemen uit het drugrijk: voldoen aan de vraag, kwaliteitscontrole, en vooral: niet betrapt worden.


Maximilian Mundt in How to Sell Drugs Online (Fast)
Vorige aflevering
Don't be evil.
Don't be evil.
02x06
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

TBS heeft de Amerikaanse komedieserie Miracle Workers (2019), met Daniel Radcliffe (The Simpsons), vernieuwd met een derde seizoen.
Vandaag, 12:00
NPO heeft een trailer uitgebracht voor de Nederlandse dramaserie Commando’s van NPO, die eind augustus in première gaat.
Vandaag, 11:00
1
Eerder dit jaar werd de première van The Undoing uitgesteld, maar HBO heeft nu een nieuwe premièredatum bekend gemaakt. Eind oktober gaat de serie van start.
Vandaag, 10:00
We kregen tijdens Comic Con al een voorproefje, in de vorm van een teaser van The Boys, nu is er een trailer.
Vandaag, 09:00
Grey's Anatomy, de langlopende ziekenhuisserie van ABC krijgt er drie vaste castleden bij.
Gisteren, 16:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Friheden. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
2