How to Sell Drugs Online (Fast)

7.3 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
7.3 / 10
2seizoenen/12afleveringen/2019 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:30 min2019 - heden
Genres:Komedie
Netwerk:Netflix
How to Sell Drugs Online (Fast) is een Amerikaanse komedieserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 31 mei 2019.

Hoe win je je vriendin terug van de schooldealer? Voor Moritz is het antwoord duidelijk: verkoop betere medicijnen. Vanuit zijn tienerkamer werkt hij samen met zijn beste vriendin Lenny om, wat uitgroeit tot een onverwacht succesvolle online drugsmarkt, te lanceren. Al snel worden ze als drugsdealers geconfronteerd met standaard problemen met het drugrijk: voldoen aan de vraag, kwaliteitscontrole, en vooral: niet betrapt worden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 2
0 / 6

Recensies (2)

How to Sell Drugs Online (Fast) - Seizoen 1

7

How to Sell Drugs Online (Fast) - Eerste aflevering

6.5

Nieuws (7)

Comic Con is voorbij, het nieuws komt nu mondjesmaat binnen. We hebben het nieuws van 27 juli tot en met 2 augustus voor je verzameld.
ma 3 augustus
Netflix heeft de Duitste komedieserie How to Sell Drugs Online (Fast) vernieuwd met een derde seizoen.
wo 29 juli
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 20 juli

Vergelijkbare series