Flesh and Blood (2020)

7.2 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.2 / 10
1seizoenen/4afleveringen/2020 - 2020 
NetwerkITV
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:50 min20202020 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:ITV
Flesh and Blood (2020) is een Britse dramaserie van de zender ITV. De serie ging in première op 24 februari 2020.

De reeds disfunctionele levens van Helen, Jake en Natalie worden overhoop gehaald als hun moeder, die recent weduwe is geworden, verklaart dat ze verliefd is geworden op een nieuwe man. Hun verdenkingen worden alleen maar groter als de gepensioneerde chirurg Mark hun moeder verovert en haar prioriteiten niet meer bij haar kinderen liggen. Jarenlange geheimen, leugens, rivaliteiten en verraad komen aan de oppervlakte en dreigen alles wat zij liefhebben overhoop te blazen. Terwijl hun grote familiehuis, erfenis en gelukkige jeugdherinneringen in gevaar zijn, proberen de broers en zussen meer over Mark te weten te komen. Maar zullen hun lang begraven gevoelens van wrok, complexe relaties en ingewikkelde persoonlijke levens het toelaten dat zij dit samen gaan aanpakken?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 4

Recensies (1)

Flesh and Blood (2020) - Seizoen 1

6

Nieuws (2)

Week 26 is de week van waarschijnlijk de eerste hittegolf. Prima dus om met een ijskoud drankje een goede serie te gaan kijken. Maar eerst het nieuws uit week 25.
22 jun 2020
Friends reünie, een vacature, datums, nieuwe series, pilots, castingnieuws: dit en meer nieuws in het weekoverzicht van 17 tot en met 23 februari.
24 feb 2020

Populaire reacties (1)

6.5
14 apr 2020
Flesh and blood is een vierdelige tv-serie van de Engelse zender ITV. De serie gaat over de weduwe Vivien die op een dag haar kinderen verteld dat zij een nieuwe vlam heeft ontmoet. Haar drie kinderen zijn daar om verschillende redenen niet blij mee. De levens van Helen, Jake en Natalie worden door dit nieuws op hun kop gezet. Buurvrouw Mary ziet alles met bijzondere belangstelling gebeuren. Uiteindelijk vindt er een moord plaats. Toen ik over deze serie las, maakte ik meteen een associatie van de Engelse serie Gold Digger maar die associatie klopt niet. Het verhaal van deze serie is op geen enkel moment met Gold Digger te vergelijken. Flesh and Blood is een heerlijke serie met heel onverwachte wendingen, heel veel leugens en heel veel geheimpjes. Francesca Annis, Imelda Staunton en Stephen Rea zijn een paar acteurs uit de heel goede cast van deze serie.

Vergelijkbare series