Absentia

7.9 / 10
42 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen Absentia in juli in première

Amazon Prime Video heeft de premièredatum van het derde seizoen van Absentia bekend gemaakt. De streamingdienst heeft ook een trailer uitgebracht.

Vorig jaar maakte Amazon Prime Video bekend dat Absentia een derde seizoen krijgt. Er is nu bekend gemaakt dat het derde seizoen van de Amerikaanse misdaadserie 17 juli op Amazon Prime Video verschijnt. Het seizoen bestaat uit tien afleveringen, die allen vanaf de 17de te zien zijn.

Absentia gaat over FBI-agente Emily Byrne (Stana Katic, Castle), die spoorloos verdwenen was en na een lange zoektocht dood werd verklaard. Zes jaar later wordt Emily in slechte gezondheid gevonden in een hut in het bos. De gebeurtenissen in seizoen drie vinden enkele maanden na de gebeurtenissen van seizoen twee plaats. Amazon Prime Video heeft ook een trailer uitgebracht, bekijk die vast hieronder.

Vorige aflevering
Iterum Nata
Iterum Nata
03x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Alle zes de seizoenen van de Amerikaanse dramaserie Dawson's Creek zullen in januari verschijnen bij Netflix.
Vandaag, 14:00
Netflix begint het nieuwe jaar met het elfde, tevens laatste, seizoen van Modern Family. Het seizoen zal begin januari bij de streamingdienst verschijnen.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Elisabeth Moss (The Handmaid's Tale) en Hulu werken opnieuw samen aan een dramaserie, de nieuwe serie Candy gaat daar namelijk in productie.
Gisteren, 10:00
1
Barry Levy (L.A.'s Finest), Josh Berman (The Blacklist) en Original Films (The Boys) werken voor NBC aan een seriebewerking van de film Vantage Point uit 2018.
Gisteren, 09:00
2
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Tiffani Thiessen ook op haar cv heeft staan.
donderdag, 14:00