Absentia

7.9 / 10
42 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen Absentia in juli in première

Amazon Prime Video heeft de premièredatum van het derde seizoen van Absentia bekend gemaakt. De streamingdienst heeft ook een trailer uitgebracht.

Vorig jaar maakte Amazon Prime Video bekend dat Absentia een derde seizoen krijgt. Er is nu bekend gemaakt dat het derde seizoen van de Amerikaanse misdaadserie 17 juli op Amazon Prime Video verschijnt. Het seizoen bestaat uit tien afleveringen, die allen vanaf de 17de te zien zijn.

Absentia gaat over FBI-agente Emily Byrne (Stana Katic, Castle), die spoorloos verdwenen was en na een lange zoektocht dood werd verklaard. Zes jaar later wordt Emily in slechte gezondheid gevonden in een hut in het bos. De gebeurtenissen in seizoen drie vinden enkele maanden na de gebeurtenissen van seizoen twee plaats. Amazon Prime Video heeft ook een trailer uitgebracht, bekijk die vast hieronder.

Vorige aflevering
Iterum Nata
Iterum Nata
03x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Lyckoviken. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het dertiendelige derde seizoen van Colony verschijnt begin mei op Netflix. De eerste twee seizoenen van de USA Network zijn al te bekijken bij Netflix.
Gisteren, 16:00
4
Het vijfde seizoen van Line of Duty zal vanaf mei uitgezonden worden bij BBC First. Er zal wekelijks een aflevering worden uitgezonden.
Gisteren, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op een festivalpas voor het Sneak Peek festival van MyLum. We geven twee passen weg. Doe mee en maak kans op een pas!
Gisteren, 14:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:00
De vierde Netflix serie die gebaseerd is op een verhaal van Harlan Coben verschijnt binnenkort. Netflix deelt vast de eerste beelden.
Gisteren, 12:00
2