Absentia

7.9 / 10
42 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen Absentia in juli in première

Amazon Prime Video heeft de premièredatum van het derde seizoen van Absentia bekend gemaakt. De streamingdienst heeft ook een trailer uitgebracht.

Vorig jaar maakte Amazon Prime Video bekend dat Absentia een derde seizoen krijgt. Er is nu bekend gemaakt dat het derde seizoen van de Amerikaanse misdaadserie 17 juli op Amazon Prime Video verschijnt. Het seizoen bestaat uit tien afleveringen, die allen vanaf de 17de te zien zijn.

Absentia gaat over FBI-agente Emily Byrne (Stana Katic, Castle), die spoorloos verdwenen was en na een lange zoektocht dood werd verklaard. Zes jaar later wordt Emily in slechte gezondheid gevonden in een hut in het bos. De gebeurtenissen in seizoen drie vinden enkele maanden na de gebeurtenissen van seizoen twee plaats. Amazon Prime Video heeft ook een trailer uitgebracht, bekijk die vast hieronder.

Vorige aflevering
Iterum Nata
03x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 16:09
Comic Con is voorbij, het nieuws komt nu mondjesmaat binnen. We hebben het nieuws van 27 juli tot en met 2 augustus voor je verzameld.
Vandaag, 09:00
De nieuwe dramaserie Filthy Rich (US) gaat eind september in première en het eerste seizoen van L.A.'s Finest wordt vanaf eind september uitgezonden bij FOX.
Gisteren, 12:00
Als er niets meer verandert gaan de opnames van de Amerikaanse actie politieserie S.W.A.T. (2017) aankomende week weer van start.
Gisteren, 11:00
1
Damon Wayans Jr. (Happy Together (2018)) zal de hoofdrol spelen in een nieuwe actie komedieserie van David Caspe, Matthew en Daniel Libman voor Peacock.
Gisteren, 10:00
Er komt een einde aan La Casa de Papel. Het Spaanse succes van Netflix zal met het recent aangekondigde vierde seizoen (vijfde deel) eindigen.
Gisteren, 09:00
3