The Alienist

7.6 / 10
47 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
2seizoenen/16afleveringen/2018 - heden
NetwerkTNT
2x7  9 augustus 2020Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:47 min2018 - heden
Genres:Misdaad
Netwerk:TNT
The Alienist is een Amerikaanse misdaadserie van de zender TNT. De serie ging in première op 22 januari 2018.

The Alienist speelt zich af in het jaar 1896 en volgt de excentrieke psycholoog Laszlo Kreizler, die een reeks gruwelijke moorden op jonge mannelijke prostituees op moet lossen. Hij krijgt hulp van John Moore, een illustrator voor de krant, en Sara Howard, een jonge vrouw met de ambitie om de eerste vrouwelijke detective in New York te worden. The Alienist is een adaptatie van het boek van Caleb Carr.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 6

Recensies (2)

The Alienist - Seizoen 1

7.5

The Alienist - Eerste aflevering

7.5

Nieuws (21)

Vanwege het weinige aanbod in augustus staat er in dit overzicht ook de series die in die maand zullen starten of in première gaan. Hou het nieuws en de weekoverzichten in de gaten voor meer datums in augustus.
ma 29 juni
Week 26 is de week van waarschijnlijk de eerste hittegolf. Prima dus om met een ijskoud drankje een goede serie te gaan kijken. Maar eerst het nieuws uit week 25.
ma 22 juni
Het tweede seizoen van The Alienist, The Alienist: Angel of Darkness, gaat eerder dan gepland in première. Het seizoen zou oorspronkelijk 26 juli van start gaan.
zo 21 juni

Vergelijkbare series

Ripper Street
4 stemmen
Copper
3 stemmen
The Sinner
3 stemmen
Luther
2 stemmen
Bates Motel
2 stemmen