Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 28

Weekoverzicht 28

Een nieuw design voor de website, Friends, Mindhunter, American Horror Story, Stranger Things, Another Life (2019) twee prijsvragen en nog veel meer nieuws deze week.
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 8 tot en met 14 juli voor je op een rijtje gezet.

Updates platform


Nieuw design online!


Op maandag 8 juli 2019 is er een nieuw design van de website live gezet. De twee grootste veranderingen zijn de serie informatie pagina en het submenu.

Weetjes


Big Little Lies


Zit er meer Big Little Lies in het vat voor de fans? HBO president Casey Bloys had iets te vertellen over de toekomst van de hitserie.

Friends


Alle seizoenen van de serie Friends zijn momenteel te zien op Netflix, maar de serie zal in de Verenigde Staten vanaf het voorjaar van 2020 niet meer op de streamingdienst te bekijken zijn.

Datums Series


The Deuce


The Deuce is een Amerikaanse dramaserie van de zender HBO. De serie ging in première in september 2017 en op 9 september 2019 zal het derde seizoen van start gaan.

Mindhunter


Mindhunter is een Amerikaanse misdaadserie van Netflix. De serie ging in première in oktober 2017. Het was even wachten, maar op 16 augustus 2019 gaat het tweede seizoen van start.

Take Two


Take Two is een Amerikaanse dramedyserie van de zender ABC. Het eerste seizoen werd in september 2018 afgesloten. In augustus is de serie te zien bij Ziggo

Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders:


- week 28 (8 - 14 juli)
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle series die in Nederland en België uitkomen deze week.

Nieuwe Series


Firefly Lane


Netflix heeft tien afleveringen van Firefly Lane besteld, een nieuwe dramaserie die is gebaseerd op de bestseller-roman van Kristin Hannah.

Last Chance U


Last Chance U is een Amerikaanse docuserie van Netflix. Op 19 juli start het vierde seizoen. Spectrum gaat er een serie van maken.

Spin-off/Remake


The Flintstones


Een nieuwe animatieserie rond The Flintstones is momenteel in productie. Producenten zijn Warner Bros. Animation en Brownstone Productions, meldt Variety.

Gecancelde Series


How to Get Away with Murder


How to Get Away with Murder is een Amerikaanse misdaadserie van de zender ABC. Op 26 september gaat het allerlaatste zesde seizoen van start.

Vernieuwde Series


Euphoria


Euphoria is een Amerikaanse dramaserie van de zender HBO. De serie ging in juni in première en het eerste seizoen loopt nog tot 4 augustus. HBO heeft nu al besloten dat er een tweede seizoen gaat komen.

The Society


The Society is een Amerikaanse sciencefictionserie van Netflix. Het eerste seizoen van tien afleveringen is te zien sinds 10 mei 2019. De serie krijgt een tweede seizoen.

Casting Nieuws


American Horror Story


American Horror Story is een Amerikaanse anthologieserie van de zender FX. De serie ging in première in oktober 2011. Het negende seizoen start op 18 september. Er is iets bekend gemaakt over de casting van het aankomend seizoen.

Goede Tijden, Slechte Tijden


Actrice Faye Bezemer heeft bevestigd dat haar personage na de zomerstop van Goede Tijden, Slechte Tijden weer zal terugkeren.

The Right Stuff


National Geographic heeft in februari groene licht gegeven voor de serie The Right Stuff over de vroege dagen van het Amerikaanse ruimtevaartprogramma en zijn astronauten. Er is meer bekend gemaakt over de cast.

S.W.A.T. (2017)


S.W.A.T. (2017) is een Amerikaanse politieserie van de zender CBS. Op 2 oktober zal het derde seizoen van start gaan. Er is een castlid toegevoegd voor het derde seizoen.

Kijkcijfers Series


Stranger Things


Stranger Things is een Amerikaanse sciencefictionserie van Netflix. Op 4 juli zijn de acht afleveringen van het derde seizoen toegevoegd, en het blijkt dat het derde seizoen zeer succesvol is.

Overlijdensberichten


Cameron Boyce


Acteur Cameron Boyce is op twintigjarige leeftijd overleden, bevestigt zijn familie aan ABC News.

Trailers, Promo’s, Teasers en Interviews


Another Life (2019)


Another Life (2019) is een nieuwe Amerikaanse sciencefictionserie van Netflix. De serie gaat in première op 25 juli 2019. Er is een trailer uitgebracht.

BH90210


BH90210 is een nieuwe Amerikaanse dramaserie van de zender FOX. De zesdelige serie gaat in première op 7 augustus 2019. Er zijn nieuwe beelden opgedoken.

Greenleaf


Greenleaf is een Amerikaanse dramaserie van de zender OWN. Op 3 september gaat daar het vierde seizoen van start. Nu alvast een voorproefje in de vorm van een trailer.

Sacred Games


Sacred Games is een Indiase misdaadserie van Netflix. Op 15 augustus start het tweede seizoen. Er is een trailer uitgebracht.

Star Trek: Picard


CBS heeft een nieuwe afbeelding vrijgegeven van de nieuwe serie Star Trek: Picard.

Veronica Mars


Veronica Mars is een Amerikaanse misdaadserie van de zender Hulu (voorheen The CW). Op 26 juli gaat het vierde seizoen van start. En daar is ook een nieuwe poster van.

MijnSerie nieuws


Column


- Uitgelicht: Teveel streamingdiensten? Dan gaan we weer traditioneel tv kijken
In een aantal jaren is Netflix buitengewoon populair geworden. Andere partijen bieden ook streamingdiensten, maar die vallen vaak in het niet bij het rijke aanbod van Netflix.

Kijkcijfers: Week 27


Ook deze week een overzicht van de best bekeken series van de week van 1 tot en met 7 juli in Amerika.

Populairste series


Op vrijdag bekijkt MijnSerie wat nou de populairste series waren op MijnSerie van die week.

Prijsvragen


- Maak tot 16 juli kans op het tweede seizoen van Alex.

- Maak tot 17 juli kans op het achtste seizoen van Suits.

*NOTE: In het volgende weekoverzicht staan de antwoorden van deze prijsvragen.

Recensies


Ook deze maand heeft ons geweldige team van recensenten weer uitstekende recensies geschreven over verschillende series. Klik hier om de recensies te lezen en kom erachter of je nog een serie kan toevoegen aan of verwijderen van je kijklijst.

Tips


Series toevoegen, wijzigen en/of aanpassen; Hoe doe je dat?


Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en /of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.

Vacatures


Gezocht: schrijvers voor recensies, nieuwsberichten en columns


De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht juli 2019 in week 29 van start of in première zullen gaan.

-

Maandag 15 juli


13.30 – BEM – Serie première (TV Tokyo)
20.30 – De Slimste Mens – Seizoen 14 (NCRV)

-

Woensdag 17 juli


Catastrophe – Seizoen 1 -4 (BBC First)

-

Donderdag 18 juli


21.30 – GameFace – Seizoen 2 (E4)

Met overzichtelijke groet

Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten