S.W.A.T. (2017)

8.1 / 10
45 min
Actie, Politie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Amy Farrington in derde seizoen S.W.A.T.

S.W.A.T. (2017) is een Amerikaanse politieserie van de zender CBS. Op 2 oktober zal het derde seizoen van start gaan.

Los Angeles S.W.A.T.-luitenant Daniel ‘Hondo’ Harrelson (Shemar Moore) is toegewijd om een hooggekwalificeerde eenheid in de gemeenschap te leiden. Hondo moedigt zijn team aan om te vertrouwen op communicatie en respect voor geweld en agressie. Maar als er een crisis optreedt, zijn deze onfeilbare mannen en vrouwen bereid hun tactische training flink op de proef te stellen.

De bekende actrice Amy Farrington (GLOW) is in het derde seizoen van S.W.A.T. (2017) te zien en gaat Hondo ondersteunen. Zij speelt detective Lynch en is voor de functie aanbevolen door de burgemeester. Zij is een ervaren detective met indrukwekkende contacten overal in Los Angeles.

7884 Amy
Amy Farrington
Vorige aflevering
Track
03x07
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van The Expanse. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Nee, dit is geen column over de film The Good, the Bad and the Ugly. Dit keer wil ik het hebben over de serie van het jaarverkiezing en de nieuwste categorie beste acteur en actrice.
Vandaag, 14:00
Voor de seriefan en MijnSerie-liefhebber is er een geweldige nieuwe feature gemaakt. Je kunt vanaf nu heel makkelijk zien bij welke streaming-service een serie te zien is.
Vandaag, 13:00
5
Arrow is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. De serie ging in première in oktober 2012.
Vandaag, 12:00
2
Lisa Joy en Jonathan Nolan, de makers van de populaire serie Westworld van HBO, gaan de futuristische dramaserie The Peripheral realiseren voor Amazon.
Vandaag, 11:00
Baby is een Italiaanse dramaserie van Netflix. De serie ging in première in november 2018 en in oktober 2019 kwam het tweede seizoen beschikbaar.
Vandaag, 10:00