Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen voor Big Little Lies?

Zit er meer Big Little Lies in het vat voor de fans? HBO president Casey Bloys had iets te vertellen over de toekomst van de hitserie.

De misdadige dramaserie gebaseerd op de roman Big Little Lies van Liane Moriarty was een succes toen het op 19 februari 2017 in première ging bij HBO. De serie over ex-mannen en nieuwe vrouwen, moeders en dochters, over schoolpleinschandalen en de leugens die we onszelf vertellen om te overleven heeft een enorm grote sterrencast en daar schuilt nu net het probleem.

Bloys legt uit: “Ik hou van deze groep mensen – ik zou alles met hen willen doen. Maar de werkelijkheid is, ze behoren tot de drukst bezette actrices die werken in Hollywood. En we hebben te maken met sommige van hen – Nicole Kidman doet haar volgende serie The Undoing bij ons. Ik denk dat het gewoon niet realistisch is.” Bloys beloofde in ieder geval dat het tweede seizoen van Big Little Lies een goed einde zal krijgen: “Het tweede seizoen gaf alle betrokkenen een kans om de serie te beëindigen op een manier die bevredigend is.”


(L-R) Reese Witherspoon, Zoe Kravitz, Laura Dern, Shailene Woodley, Nicole Kidman and Meryl Streep

Naast Nicole Kidman spellen ook Reese Witherspoon, Laura Dern, Shailene Woodley, Zoë Kravitz, Adam Scott en Meryl Streep een rol in het tweede seizoen van HBO’s Big Little Lies. De serie won in 2018 vier Golden Globes en in 2017 acht Emmy Awards. Het tweede seizoen ging op 9 juni van start bij de VOD-dienst en op 21 juli zal de waarschijnlijk allerlaatste aflevering worden uitgezonden. In Nederland is de serie te zien bij Ziggo.

Zou jij graag een derde seizoen zien?

Vorige aflevering
I Want to Know
I Want to Know
02x07
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Big Little Lies