Veronica Mars

7.9 / 10
43 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nieuwe poster voor misdaadserie Veronica Mars

Veronica Mars is een Amerikaanse misdaadserie van de zender Hulu (voorheen The CW). Op 26 juli gaat het vierde seizoen van start.

De serie ging van start in 2004 en stopte in 2007 bij The CW. Hulu heeft Veronica Mars weer opgepakt en er is nu een nieuwe poster vrijgegeven. Twaalf jaar na de stopzetting van de serie keert Kristen Bell terug als Veronica Mars in acht nieuwe afleveringen.

7899 VeronicaMarsPoster

De serie speelt zich af in de fictieve Amerikaanse stad Neptune in de staat Californië, ten noorden van San Diego. Springbreakers worden vermoord in Neptune, waardoor de toeristische industrie van de kuststad wordt gedecimeerd. Nadat Mars Investigations is ingehuurd door de ouders van een van de slachtoffers om de moordenaar van hun zoon te vinden, wordt Veronica (Kristen Bell) getrokken in een episch mysterie waarin de rijke elites, die de toestand liever kwijt dan rijk zijn, worden opgezet tegen de werkende klasse.

Vorige aflevering
Years, Continents, Bloodshed
Years, Continents, Bloodshed
04x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De opnames van het zesde seizoen van Peaky Blinders zijn van start. Het zal wel de laatste keer voor de cast en crew zijn, de serie is beëindigd door BBC en Netflix.
Vandaag, 09:00
6
Op 18 januari 2021 werden de genomineerden bekend gemaakt voor de 26ste Critics' Choice Television Award. Op 7 maart 2021 zullen de prijzen worden uitgereikt.
Gisteren, 14:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Oogappels. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 13:00
De productie van het eerste seizoen is nog niet eens afgerond, toch hebben BBC en Amazon de Britse komedieserie al vernieuwd met een tweede seizoen.
Gisteren, 10:00
1
Het vijfde seizoen van Queen Sugar gaat volgende maand in première, maar OWN heeft de Amerikaanse dramaserie nu al vernieuwd met een zesde seizoen.
Gisteren, 09:00
Ziggo is een van de vele aanbieders voor Nederlandse zenders op de televisie. Toch maken niet alle abonnees gebruik van de Ziggo Go app. Deze app biedt de mogelijkheid om ook via een tablet of smartphone televisie te kijken.
maandag, 11:00