Veronica Mars

7.9 / 10
43 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nieuwe poster voor misdaadserie Veronica Mars

Veronica Mars is een Amerikaanse misdaadserie van de zender Hulu (voorheen The CW). Op 26 juli gaat het vierde seizoen van start.

De serie ging van start in 2004 en stopte in 2007 bij The CW. Hulu heeft Veronica Mars weer opgepakt en er is nu een nieuwe poster vrijgegeven. Twaalf jaar na de stopzetting van de serie keert Kristen Bell terug als Veronica Mars in acht nieuwe afleveringen.

7899 VeronicaMarsPoster

De serie speelt zich af in de fictieve Amerikaanse stad Neptune in de staat Californië, ten noorden van San Diego. Springbreakers worden vermoord in Neptune, waardoor de toeristische industrie van de kuststad wordt gedecimeerd. Nadat Mars Investigations is ingehuurd door de ouders van een van de slachtoffers om de moordenaar van hun zoon te vinden, wordt Veronica (Kristen Bell) getrokken in een episch mysterie waarin de rijke elites, die de toestand liever kwijt dan rijk zijn, worden opgezet tegen de werkende klasse.

Vorige aflevering
Years, Continents, Bloodshed
Years, Continents, Bloodshed
04x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Freeform heeft de Amerikaanse fantasieserie Siren (2018) gecanceld, er komt geen vierde seizoen.
Gisteren, 10:00
2
Amy Adams (Sharp Objects) en Adam McKay (Succession) werken samen aan een nieuwe serie, genaamd Kings Of America, voor Netflix.
woensdag, 14:02
AMC wilt de roman Sorcerers van Maurice Broaddus en Otis Whitaker bewerken tot een serie. De rechten liggen al bij het netwerk.
woensdag, 13:00
Sony Pictures Television werkt aan een sequel, met een deel van de originele cast, van de Amerikaanse komedieserie Who's the Boss uit 1984.
woensdag, 12:00
1
CBS All Access heeft de plannen voor de premières van de nieuwe series The Stand, The Man Who Fell To Earth, The Harper House en Guilty Party bekend gemaakt.
woensdag, 10:00
Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
dinsdag, 15:00