Suits

8.5 / 10
44 min
Drama, Juridisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het achtste seizoen van Suits

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het achtste seizoen van Suits. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het achtste seizoen van Suits. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kun je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Suits
Suits draait om een blits advocatenkantoor in Manhattan onder leiding van de legendarische advocaat Harvey Specter, zijn intelligente maar fijnbesnaarde partner Louis Litt en Donna Paulsen, de secretaresse die COO werd. Na het overleven van een heftige machtsstrijd en het verlies van enkele sleutelfiguren, kan het trio zich weer voluit op het winnen van prestigieuze processen toeleggen, met steun van de onnavolgbare Alex Williams en de onmiskenbaar getalenteerde Katrina Bennett. We maken ook kennis met Samantha Wheeler, een topadvocate die zich in het bedrijf heeft binnen gewurmd en daar graag de boel wat opschudt. Een briljant, bont gezelschap al zijn kennis, humor en intuïtie moet bundelen om hun klanten tevreden te stellen en hun bedrijf overeind te houden.

Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal Pictures
Taal: Engels
Acteurs: Gabriel Macht, Sarah Rafferty, Rick Hoffman, Dulé Hill, Amanda Schull en Katherine Heigl.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 10 juli 2019
Consumentenadviesprijs: € 29,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer behind the scenes van het achtste seizoen van Suits:

Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

In de serie Suits draagt Harvey Specter (Gabriel Macht) maatkostuums. Hoe heten deze prachtige kostuums en wie is de ontwerper?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Thunder Away
09x09
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_TnTNL
11 jul 2019 14:12 - 11 jul 2019 14:13
Pff, moet eerst ook nog seizoen 7 kijken. Enig idee wanneer die op Netflix komt?
Edit: morgen, ok xD
Reageer

Laatste nieuws

Op zondag 22 september is het precies 25 jaar geleden dat de allereerste aflevering van de sitcom Friends werd uitgezonden door NBC.
Vandaag, 13:00
The Big Bang Theory-acteurs Jim Parsons en Mayim Bialik werken weer samen. Ze zijn beiden betrokken bij de productie van de nieuwe serie Carla, een bewerking van BBC-serie Miranda.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Anne with an E is een Canadese familieserie van de zender CBC die ook te zien is op Netflix. De serie ging in première in maart 2017.
Vandaag, 10:00
The 100 is een Amerikaanse sciencefictionserie van The CW. De serie ging van start in 2014 en inmiddels zijn er zes seizoenen verschenen, die hier te bekijken zijn bij Netflix.
Vandaag, 09:00