Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het achtste seizoen van Suits

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het achtste seizoen van Suits. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het achtste seizoen van Suits. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kun je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Suits
Suits draait om een blits advocatenkantoor in Manhattan onder leiding van de legendarische advocaat Harvey Specter, zijn intelligente maar fijnbesnaarde partner Louis Litt en Donna Paulsen, de secretaresse die COO werd. Na het overleven van een heftige machtsstrijd en het verlies van enkele sleutelfiguren, kan het trio zich weer voluit op het winnen van prestigieuze processen toeleggen, met steun van de onnavolgbare Alex Williams en de onmiskenbaar getalenteerde Katrina Bennett. We maken ook kennis met Samantha Wheeler, een topadvocate die zich in het bedrijf heeft binnen gewurmd en daar graag de boel wat opschudt. Een briljant, bont gezelschap al zijn kennis, humor en intuïtie moet bundelen om hun klanten tevreden te stellen en hun bedrijf overeind te houden.

Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal Pictures
Taal: Engels
Acteurs: Gabriel Macht, Sarah Rafferty, Rick Hoffman, Dulé Hill, Amanda Schull en Katherine Heigl.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 10 juli 2019
Consumentenadviesprijs: € 29,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer behind the scenes van het achtste seizoen van Suits:
Video on youtube

Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

In de serie Suits draagt Harvey Specter (Gabriel Macht) maatkostuums. Hoe heten deze prachtige kostuums en wie is de ontwerper?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
One Last Con
One Last Con
09x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_TnTNL
11 jul 2019 14:12 - 11 jul 2019 14:13
Pff, moet eerst ook nog seizoen 7 kijken. Enig idee wanneer die op Netflix komt?
Edit: morgen, ok xD
Reageer
Suits